Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

En svacka ?

Under mina 10 år som blogglurk så brukar jag knappast ta pauser. Det här var väl något dygns paus. Är i vecka 33 och kroppen är helt slutkörd. Jag har väl inte annat än aktiverat barnen och sedan lagt mig.

Vecka 33 nu och jag har packat väskorna redan. Tänkte försöka boka om min snittid idag, annars får jag nöja mig med det jag har. Men jag ber till de högre makterna att de kan hjälpa mig

Typiskt att det ska vara varmt och soligt dessa handikappade dagar, jag gör så gott jag kan för att kunna sitta på arslet ute i parkerna , haha. Igår var det rena döden! Jag fick ställa mig upp och gå runt hela tiden, kunde inte sitta ner länge. Magen är för stor så att sitta ner är jobbigt hahaha .

Om jag lägger mig ner vid stranden kommer jag nog med all säkerhet inte upp heller hm. Ska se hur man kan aktivera barnen idag. Har jag en kompis med är det inga problem.

Men kag ser ljuset i tunneln , snart är denna foglossning ett minne blogg och jag kan leva normalt igen !
Bara 46 dagar kvar ……

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *