Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Fann något chockerande idag

Medans den ena pärlar , den andra lyssnar på musik och den tredje tracksserar och tjatar om att titta på dollystyle så vilar jag Mina fötter innan vi ska på kalas. Jag vet ett sent sådant .

Fick spontant ryck för att fylla på stackars klädlösa bebisens garderob idag, och klev in på Cubus och upptäckte något jag inte kan släppa – dom har likt Newbie idag lanserat något nytt, svanenmärkta kläder i superfina färger!

Ni vet newbiefärger, beige , gammelvitt,mint osv. Bebisens garderob går i de tonerna . Älskar mint! Men detta kalaset trots ca 6-7 plagg chockerade mig i kassan. Haha kunde köpt en plånbok från MK för samma pris helt otroligt men de är lite dyrare än ”vanliga ” kläder för de är ekologiska .


Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Fann något chockerande idag

  1. Jag gick in och kikade idag och drömde mig bort. Det var verkligen otroligt fina kläder och jag önskar att jag hade råd att köpa på mig några plagg, men det kommer väl en tid för det också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *