Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Vecka 24 (graviditet)

Det börjar synas och kännas nu! Känns på många olika sätt. Bland annat tyngden. Mina fötter orkar knappt detta mer. Jag sätter på mig typ de trasor till skor jag hittar för mina fötter kommer inte i mina vanliga skor!

Längtar till värmen kommer tillbaka så jag kan ha lätta ballerinaskor.

Dom där fiskrörelserna har blivit lite mera intensiva fast ändå inte mycket, eftersom jag för första gången har moderkakan i framvägg så känner man inte av lika tydliga rörelser. Är så van att annars känna av rörelser hur tidigt som helst , typ vecka 18-19. 

Men häromdagen började jag känna lite hårdare rörelser mot nedre delen av buken. Kommer nog dröja ett tag till innan det syns utanpå som med de andra. Vid detta laget brukade det synas. 

Mitt illamående kommer och går då och då. Men för det mesta  mår jag bra. 

Dock har tröttheten slagit in rejält. Nu är det kaos med trötthets hormonerna och en blandning av andra aktiva barn. Jag funderar på att påbörja Niferex behandlingen , fast Bm tyckte inte jag behövde det då mina vården såg bra ut! Men jag är helt slut ?

Har mitt andra mvc besök om två veckor också! Känns konstigt att behövt vänta såhär många månader på ett andra besök, är verkligen stor skillnad från 1 barn till 4, med första fick man besöka mvc varannan vecka typ. Nu tar de för givet att man är van. 

Lite läskigt men samtidigt skönt att slippa springa dit titt som tätt.

Den här gången har jag sååå mycket tankar och önskemål. Jag tror man lär sig under alla dessa gånger och lär sig veta vad man vill till nästa gång. Blir fortfarande planerat snitt så enligt min uträkning senast 7 sep. Kommer få datum om ett tag!  

Finns det några gravida i ungefär samma vecka ?


Veckans mage!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Vecka 24 (graviditet)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *