Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Vinn Muminkryssning

Snart åker vi! Men medans vi är på resande fot tänkte jag låta er få möjligheten att få en likadan upplevelse.

Det som ingår är :

En 40 timmarskryssning med tallinksilja till Helsingfors för 4-6 personer i muminhytt.

Frukost ingår båda dagarna.

En dag i Helsingfors.

Resan gäller till 31 maj.

På båten finns det massor av kul för barnen, barnpooler, lekland och massa disco. Dessutom besöker Mumin och Sälen. 

För att delta: 

Dela detta inlägg på Facebook

Skriv en kommentar varför du ska vinna 

Jag drar en vinnare i bloggen den 10 mars. 

  

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

55 reaktioner på ”Vinn Muminkryssning

  1. 10 år tillsammans och 3 barn senare så ha vi haft några riktigt kämpiga månader nu de sista där vi verkligen försöker hålla samman. Man tar varandra för givet å vardagen rullar på. Skulle vilja ge min familj denna resa för tror verkligen vi behöver de 🙂

  2. Hej!
    Jag vill vinna denna resa för att göra någonting roligt med fästmannen och våra 3 barn. Jag studerar så ekonomin finns inte riktigt till sådana här saker. Det hade varit roligt för barnen att få komma bort lite, och åka båt har de aldrig gjort:-) jag vill alltså vinna för att få en trevlig familjetid och ge barnen en liten semester:-)

  3. Det skulle vara underbart att ta med familjen på en kryssning och ha en massa rolig kvalitetstid ihop. Känns som våra batterier behöver laddas upp och vad passar då bättre att äta gott och ha skoj ihop. Har självklart delat på min Facebook sida.

  4. WOOOOW!! Vilken helt underbar vinst 🙂
    Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg.
    Och det skulle ju bara vara som en önskedröm att få ta familjen med och gå till sjöss för några dagar och säga adjöss till stress och tristess och bara gunga skönt på böljan den blå och så härligt få må 🙂 <3
    Hoppas till tusen på lite tur 🙂 <3

  5. Skulle vilja ge detta till mina barn! Efter en jobbig höst som börja med skilsmässa från barnens pappa och sen var deras pappa med om en svår olycka, så har det varit en tuff höst/vinter för dem! Det skulle vara så underbart att få ta med barnen på denna resa! Efter en tuff tid då min energi och ork inte varit den bästa! <3

  6. Hej!
    Jag har delat på facebook i samma namn som här. Jag fick just en superidé! Tänk om jag skulle ta med mig syskonbarnen på den här resan och ge deras stackars utmattade föräldrar lite egentid. Det skulle nog vara väldigt uppskattat på båda fronter. Föräldrarna får göra vad de vill, jag och ungarna kommer i alla fall att ha hur kul som helst!

  7. Ensamstående och sjukskriven mamma som kämpar för att få vardagen att gå i hop…
    Vill inget mer än att få komma bort med min son på lite äventyr. Ja, även då han är tonåring så vet jag att han skulle uppskatta detta enormt mycket då vi aldrig gör något tillsammans.
    Har en syster och systerdotter som jag hemskt gärna skulle bjuda med mig oxå 🙂 Hon ställer nämligen upp för mig och sonen vad det än gäller!

  8. Min dotter och mina två barnbarn bor i Rosersberg i norra Stockholm och jag i Skåne. Det innebär att vi inte kan ses så ofta som vi önskar men när vi ses har vi verkligen kvalitetstid. Att resa med henne och barnen till Helsingfors skulle vara en mysig upplevelse för oss alla. Storebror Dexter har nu börjat förstå att hans lillasyster kräver uppmärksamhet, och att han måste dela henne med mamma och pappa. Det skulle vara roligt att göra saker på egen hand med Dexter så han får känna sig lite i centrum.
    Delat på FB under Jennya Johansson
    Kram

  9. Hej!
    Har delat inlägget på Facebook under samma namn.
    Har haft det lite tufft ett tag, mycket på jobbet och hemma.
    Vore skönt för hela familjen kunna njut och koppla av med en kryssning .❤☺

  10. Vilken tävling! haha! bästa! Är dålig på att motivera varför eftersom vi alla har våra svårigheter i vardagen. Men det jag kan säga är att jag är trött, otroligt trött och jag är inte gravid hahaha. Men är trött på samma nivå men jag har valt en utbildning som i branschen idag är tufft precis som alla omsorgsutbildningar och lärarutbildningar.

    Jag trodde att förskollärarprogrammet skulle vara en utmaning men det är så mycket mer än det. Jag har utvecklas som person, hur jag ser på livet men jag är också mänsklig. Studierna tar kål på mig, vi utbildar oss för att kunna forska inom barn och ungdomsvetenskapliga institutioner… det betyder att vi prackas på massa teorier, böcker, artiklar, avhandlingar osv.. Vi ska gå till universitet, läsa, skriva, utvecklas inom yrket, förberedas till forskare, arbeta i barngrupper.

    Jag har arbetat 5 år på förskola pluggat i 6 år på högskole nivå och nu är jag på bristningsgränsen till kollaps och helt enkelt skoltrött… behöver komma bort med min familj oavsett om det gäller 40 timmar.. 40 timmar ifrån böcker, vardagen och stress…

  11. Skulle jag vinna denna tävling skulle mina barn bli överlyckliga, att resa med en stor familj (4 barn) är dyrt så det har inte blivit så mycket semester resande för vår del senaste 4 åren ungefär, så att överraska dom med en sån här resa skulle vara så kul för min del, och så skulle självklart min sambo bli väldigt glad åt att man kan göra annat i ”vardagen” än det vanliga. Håller tummarna stenhårt!!

  12. Jag önskar att jag skulle vinna den här kryssningen så att jag kan ta med min bästa vän och hennes 2 barn . Hon är ensamstående och världens krigare. Men har inte den ekonomin att ta med sina grabbar på en sånhär resa ! Dom skulle bli såååå lyckliga ! 🙂 gillar ,delar och håller alla tummar och tår att grabbarna kan få vinna den här chansen 🙂

  13. Åhh… jag vill, jag vill, jag vill !!
    Vi åkte med cinderella för ett par år sedan och Viggo ÄLSKADE det trots att det egentligen inte alls var någon barn anpassad båt !
    Han pratar ofta om den utflykten och vill göra det igen.
    Därför vore det super kul att få överraska honom med ett ”äventyr till havs” när han fyller 6 i april.
    Det hade gjort succe !
    Skepp o hoj !

    Delar på fb – Michaela Ambjörnsson

  14. Vet inte om jag lyckats dela då de här e första gången jag är med på en tävling via en blogg.. Iaf.. Skulle vilja dra med familjen på detta innan nästa knodd kommer som är beräknad i början av augusti. Lär inte bli en sån händelsefull sommar för de 3 damerna jag har här hemma så det här skulle vara toppen 🙂

  15. Jäktad, pressad ständigt stressad mailbombad och sms:ad – En rolig, busig äventyrsresa tillsammans med mina tre fina små buskillar tillsammans på Tallinksilja Serenade skulle definitivt göra mig som heltidsarbetande mamma med ständig ångest att inte få tillräckligt med kvalitetstid åter vässad – en resa som definitivt skulle ge oss förortsbor härliga oförglömliga familjeminnen!

    1. Delar på fb genom inlägg på tidslinjen, hade av någon anledning inte tillåtelse att dela via delaknappen , checka Yvonne Nilsson

  16. Vilken dröm!! Tänk att få rå om sin familj lite extra och att Moa 4 år skulle få åka en stor båt! Vi brukar titta på stora båtar när vi åker över broarna här nere och hon blir lika glad varje gång det mot förmodan finns en båt där. Det skulle göra hennes dag eller år rättare sagt! Vi hoppas innerligt mycket på detta!

  17. Jag vill ha mer kvalitetstid med mina älskade barn. Jag har lagt alldeles för mycket tid på jobbet, ha ett ”vackert” välstädat hem och servera bra mat och den lilla tid som blev över har jag lagt på bloggen istället för att spela tex spel eller bara umgås med barnen. Jag har insett att vi behöver mer tid tillsammans och en härlig resa tillsammans är en bra start på något nytt!

    Delar som jessica sundberg1

  18. Åh vilken grym tävling! Jag delar på Facebook men det syns nog inte eftersom jag har privat konto. Jag skulle bli världens gladaste för denna vinst! Vi skulle behöva en liten familjesemester efter allt slit med småbarn och husfix. Min man fyller år 19 mars och om jag kunde överraska med detta så skulle vi alla bli överlyckliga. Håller alla tummar och tår!

  19. Har delat på FB (Josephine Granholm) Nu håller jag mina tummar så hårt det bara går, Nick sa härom kvällen att – Mamma, kan vi inte åka på sån där kryssning igen? Så tänk vilken lycka att få åka med denna ”lyxbåt” som det verkar vara när det kommer till finlandsbåtarna.

  20. Jag önskar vinna den här kryssningen som en present till min fina familj. Mina 5 barn vill så gärna åka båt igen och eftersom vi renoverat badrummet och haft lite mer kaos här hemma så förtjänar dom verkligen en liten resa. Samt att jag och min man fyller 30 år i år och firar 14 år tillsammans <3

  21. Wow, vilken härlig tävling! Det vore underbart att få överraska dottern med ett äventyr ombord lagom till påsklovet. Det skulle verkligen behövas och kännas härligt att ha något roligt att se fram emot. Det senaste veckorna har nämligen varit riktigt tuffa och jobbiga, då vi har varit sjuka till och från under hela februari månad, och än tycks skiten inte vara över.

    Vi som precis nyligen börjat ta oss tillbaka till vardagen, och börjat komma i fatt med skolarbete och jobb är nu tillbaka på ruta ett igen. I natt spydde dottern nämligen ner hela sängen och det har fortsatt under hela dagen. Nu äntligen har hon lyckats somna, och jag har fått en minut över att varva ner efter alla torkade spyor. Något skoldisco blir det inte i kväll inte trots att dottern längtat, så att få överraska och se emot Mumin disco ombord hade varit en riktig kompensation och något att längta och se fram emot.

    Hoppas, hoppas är allt jag kan skriva!

    Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  22. Jag skulle vilja vinna så man får komma iväg med familjen på lite semester och för att vi aldrig har åkt färja med vår son än. Visst är han lite liten för att komma ihåg men vi ser verkligen hur han lyser upp när vi är på äventyr. Lite avkoppling samtidigt som man får se och uppleva något nytt ihop. Tid med familjen är det bästa <3

  23. Gillar och delat på min fb, Annica Beda Nilsson.

    Jag vill gärna vinna denna resa med min familj som består mig, 2 barn och min mamma. Det skulle vara kul och göra något tillsammans eftersom att vara ensamstående mamma är väldigt tufft. Få ekonomin gå runt och vilja göra något med flickorna är svårt. Skulle jag vinna så skulle jag åka direkt med dem och se min mammas glädje i det hela. 😀

  24. Vilket äventyr det kunde bli! Med 4 barn i olika åldrar är det svårt att finna något som lockar dem alla. Båtresa och visit i Helsingfors skulle göra hela familjen överlyckliga. Barnen läser om huvudstäder och norden. Yngste kille älskar Mumin. Gammelmormor kommer fån Finland och har pratat om hur fint det är. Vill känna den Finska känslan och storstadspuls i Helsingfors.

  25. Det vore en dröm att vinna. Jag har varit så nere ett tag. Massor med jobbiga känslor att brottas med. Jag både studerar och jobbar och det tar på krafterna. Har dessutom varit med om jobbiga händelser där det tyvärr inte slutat så väl trots att alla gjort sitt bästa på ett mycket bra sätt, men ibland vill högre makter annat.
    Jag har min familj som blir åtsidosatt för jag inte hunnit med. Brottas så med att jag inte finns där så som jag velat. Saknar att umgås som familj och inte bara göra vardagliga saker.
    Ja jag skulle kunna fortsätta i en oändlighet. Om vi har turen att vinna skulle jag bli överlycklig. Då har vi alla något roligt att se fram emot. Något roligt att luta tankarna på. Få tid tillsammans. Skapa roliga minnen tillsammans och lägga energi och tankar på det vi gör tillsammans. Jag får också chans att fotografera, låta kreativiteten flöda, fånga nya upplevelser. Jag har aldrig upplevt mumin i verkligheten, älskade dem som barn och det skulle vara en rolig upplevelse att skapa tillsammans ned min familj.

  26. Utmattad ensamstående 3-barnsmor önskar vila ut i en bubbelpool tillsammans med lyckliga barn. Hoppas på turen!

  27. Efter att mina barn fått igenom gå ett rent helvete senaste åren med skillamässa, smutskastning från mitt ex o en massa annat så vore det helt underbart att få överraska dom med en resa! Något jag aldrig haft råd att ta med dom på.
    Dom skulle bli så otroligt glada & dom förtjänar verkligen detta!!!

  28. Efter ett par jobbiga år för dottern, som fått gå igenom så mycket som en 4-åring inte ska behöva gå igenom, så skulle jag vilja ge henne en sån här upplevelse!

    Livet börjar sakta med säkert återgå till normalitet och en resa av denna kaliber skulle få fira in vårt nya liv, som en ny familj och ge oss chansen att skämma bort 4 åringen innan lillasyster eller lillebror dyker upp <3

    Delat offentligt på Facebook! 🙂

  29. Hej!

    Tänk att få fly vardagens stress ,
    en mamma med tre barn är så less!
    Cruisa och leva loppan , sätta guldkant på livet,
    en Muminkryssning -wow vi kommer , det är givet!
    Glittrande ögon, magpirr och små ryggsäckar ,
    lycka och glädje kommer ifrån många olika bäckar.
    Mina barn är äventyrare och mamman är numera stark,
    vi är redo att bestiga ny spännande mark 🙂

  30. Åh vilken underbar resa! Du är en fantastisk mamma! Jag skulle hemsk vinna en likadan kryssning & få överraska min familj. Vilken lycka! Håller tummar & tår!!

  31. Tänk att få säga till hela ungskocken att packa både lite sköna och snygga kläder för att hoppa ombord tillsammans med Mumin som de ju alla älskar såklart så roligt och jag skulle nog ligga rätt bra till ett bra tag framöver hos både ungar och frugan minsann 🙂

  32. Vilken underbar tävling !
    Har följt allt roligt ni har gjort på eran resa med god mat ,spa med barnen och en jättefin lyxig hytt .Självklart vore det en dröm även för oss att få chansen att uppleva allt detta som ett kärt minne för livet och för barnen .Kul även att vinsten gäller för många familjemedlemmar så ingen behöver vara ledsen och inte får följa med på äventyret .Att det är en hel dag sedan i Helsingfors är inte heller helt fel .Har länge velat lära känna staden då den tycks ha allt som vår egen huvudstad har att erbjuda .

  33. I vintertider värmer det med ett gott skratt,
    älskar kryssningar ,Mumintrollet…ja allt som gör livet glatt.
    En välbehövlig paus från det vardagliga grå,
    att få uppleva underhållning av högsta nivå.
    Här finns en familj som vill träffa Mumin och Sälen som är full av roliga spratt,
    ha kul, dansa på disco och bjuda på massor av skratt.
    Vi älskar vad livet har att ge,
    och kryddar det gärna med extra livskvalité.
    Bada,lekland och en god middag efteråt,
    årets grej om det blev vi som fick åka med Tallink Siljas roliga mumin-båt.

  34. Åhh mina barn är inte vana att få så mycket. Med två föräldrar som studerar på universitet har man inte så mycket pengar… Även tid har inte föräldrarna så mycket av… Skulle verkligen vara så kul att få ge barnen något är en gångs skull! Hela familjen skulle bli så lyckliga! Tror vi alla behöver en liten mini resa!

  35. Ååh detta vore ju verkligen helt fantastiskt för vår familj, vi skulle verkligen behöva en minisemester tillsammans.
    Våra tre barn skulle älska en kryssning, träffa Mumintrollet, busa och mysa.

    Jag har bestämt mig för att jobba med min oro. Jag har blivit en fegis-mamma som inte törs låta dem göra någonting. Jag har lovat mig själv att sluta upp med detta (jag är riktigt larvig) Så att åka på kryssning skulle dessutom vara en bra utmaning för mig. Klart barnen måste få ha skoj 🙂 Det bästa som finns är ju att höra dem ha roligt.

    Delar på FB ( Lisa Öberg )
    lillategelhuset

    Kram! ♡

  36. Med 2 barn med 10 års skillnad så behöver dom båda kvalitetstid tillsammans med oss föräldrar, barnen är 5 och 15år gamla, jag träffade min fru för 16årsen och unga va vi men kärleken till barnen och varandra har alltid funnit, det skulle va så sjukt kul att göra något helt annat än den vardagliga vardagslunken, Jag har många gånger velat åka med Silja Lines fina kryssare till Helsingfors men aldrig kommit iväg. Så nu hoppas vi på tur och massa finsk brytning 🙂

  37. Heeey vad avundsjuk jag var på er när ni var iväg på kryssningen. Jag sliter som ett djur på dagarna och efter att ha vart mammaledig i nästan 3 år och börjat jobba så bara längtar jag ihjäl mig efter en välförtjänt pause på denna kryssning.
    Mannen går hemma och funderar på vad han vill göra med sitt liv så då sliter ju jag extra såklart! Delar detta och håller mina tummar så hårt!

  38. Hade varit sååå underbart att få åka vår lilla familj på en minisemester, vår motortokiga son hade ju inte vetat vilket ben han skulle stå på av lycka om han fick åka en så stor båt.

  39. Åh jag skulle vilja vinna denna resa för att ha kvalitets tid med familjen! Att trängs in det bland allt jobb,skola,fsk,aktiviteter och annat är näst intill omöjligt! Vi skulle behöva komma bort, ladda batterierna och ta vara på varandra! Inga måsten utan bara njuta av varandras sällskap!

    Delat på fb!

  40. Som ensamstående pappa till tre små barn, är det svårt att få pengarna att räcka hela dan.
    En fantastisk resa tillsammans vore en dröm som blev sann,
    Och som ett bevis att även pappor kan,
    Jag vill ge mina älsklingar det bästa de kan få,
    Tänk att på en Muminkryssning få chansen att åka på!
    Jag lovar att dig bilder på resan skicka, när jag i badet sitter med min lilla flicka,
    Våran första semester tillsammans allihop,
    Om vi vann skulle vi skrika i ett glädjerop!

    Herman, Freja och Viking håller tummar och tår,
    Att det är vår familj som på Muminkryssning åka får! 🙂

    Har Gillat och Delat. 🙂 Mats Odelsheim

  41. Denna kryssning skulle va helt underbart att få åka på med hela familjen samlad 🙂
    Kvalitetstid och skön avkoppling i 2 dagar, det kan inte bli bättre ☺
    Då det jobbas så otroligt mycket så hinner man knappt med såna här saker så det skulle få va underbart att få komma bort en stund.

  42. Delat på Facebook som Jessica Olofsson.
    Jag skulle verkligen vilja åka på kryssning med familjen. Denna vinter har varit galen med så mycket att göra att det knappt känns som om vi har någon ledig tid. Nu närmar vi oss målet med allt och det vore kul att fira med en resa.

  43. Detta skulle jag gärna vinna till min dotter som fyller sex år nu i mars. Hon är mer än värd att få en fin present. Varje dag ställer hon upp och hjälper sin lillasyster och även mig som mamma. Hon skulle bli så glad av att få åka iväg hela familjen på detta!

  44. Jag skulle vilja vinna för att ge min 4 åring en härlig upplevelse. Då hon blev stora syster i början på januari så är jag hemma å är mammaledig med inte alls för mycket pengar så kommer inte bli så många äventyr i år. Därför skulle det vara så himla kul att kunna ge henne detta muminäventyr med hela familjen. Dels älskar hon mumin så hon skulle verkligen uppskatta detta. Håller tummarna för att det ska vara just vi som har turen att vinna! Tack för en bra å rolig blogg , har delat inlägget på Facebook !

  45. Alla behöver komma bort och få ladda batterierna lite ibland. Slippa vardagsstress, jobb/skola och massa måsten som tvätt, städning och matlagning. För en familj är såna stunder guld värda. Vi hade lovat barnen att åka bort över julledigheten, och vi såg självklart fram över resan allihop. Men i början på december blev minstingen sjuk, och efter det rullade det på: magsjukor, influensa, förkylningar, halsfluss, öroninflammation, örongångsinfektion, feber…. Bacillerna bara gick runt i familjen och inte förens vecka 3 (!) var hela familjen tillbaka till skola och jobb igen. Vi är fortfarande lite tagna utav alla sjukdomar och all VAB jag fått ta ut har självklart satt sina spår på ekonomin. Nu när vi skulle behöva en liten ”getaway” som mest – då tillåter inte budgeten några såna utsvävningar. För oss vore det guld värt att få komma iväg till Muminland, bara njuta med varandra och ta igen den tid som vi har hostat, kräkts, snorat, snörvlat, feberyrat, kräkts och gråtit bort….
    Har såklart delat på Facebook och håller tummarna!

  46. Det vore så himla skoj att få ta med barnen över havet då dom, speciellt äldsta på 5 år är nyfiken på vart morfars språk kommer ifrån. Hon har aldrig varit där då ekonomin till det inte räcker till så det vore bara så skoj. Jag får hålla tummarna på att det blir mitt namn som publiceras. 🙂

  47. En resa för hela familjen som består av 2 barn & 2 vuxna ♡ vi kämpar varje dag med allt, sjukdomar, ekonomi, renovering mm. Dessutom firade vi 10 år tillsammans förra året men tyvärr hann vi inte fira detta så allt kom före 🙁 håller tummarna att vi 4 får en resa tillsammans där vi kan vara oss själva, skratta, busa, kramas. Komma ifrån vardagen ♡

  48. Hej!
    Skulle så himla gärna vilja bjuda med mina två vänner med deras två döttrar, en tjejresa där vi bara får umgås. Dessutom är två av den halv finskor så detta skulle verkligen uppskattas 🙂

    Nu håller jag tummarna!
    Kram Marie

  49. Fem av våra sex yngsta har aldrig åkt båt så det vore så himla kul att vinna det här =)
    Vilken upplevelse för dem 🙂 Ja för oss alla förstås 😉
    Håller tummar o tår <3

  50. En muminkryssning med Tallinksilja skulle hela familjen behöva
    God mat, nöje, shopping och kanske dansgolvet pröva
    Massor av bus och skoj för både barn, mamma och pappa
    barndisco, lekland och kanske i en pool få slappa
    Njuta med hela familjen på havets vågor
    Lovar att hela resan kommer göra familjen Lundqvist till eld och lågor

    Delar såklart https://www.facebook.com/annab.lundqvist/posts/1983987478493298

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *