Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Vad hände i juni ?

Imponerande !
Vädret verkar vara här för att stanna. Vaknar upp till skinande sol och antar ett varmt väder.

1 juli idag och det känns lite lustigt. Redan juli och vi har knappt känt av sommaren ännu.
Vi lämnar juni bakom oss som var en händelserik och rolig månad. Ett av de bättre och roligaste månaderna hittills .
Fylld med roliga projekt och aktiviteter.

Juni månad bjöd på en intensiv volymkurs för mig bland annat vilket jag slog mitt rekord i och jag förvånade allt och alla över hur jag utvecklats , jag blev själv helt paff av vad jag kan åstadkomma med fransar.
Juni månad bjöd på massor av kryssning med viking line, redan tre gånger har vi åkt på kryssning i juni och dansat loss till ville viking discon och varit med på alla uppdragen på båten , dessutom gått bananas i taxfreen.
Kryssning på somrarna med sol är det bästa som finns .

Juni månad bjöd på bad vid två tillfällen,  ena var ute och den andra i badhuset. Då värmen inte riktigt vill träda fram fick man låtsas att det var sommar inne helt enkelt. Bada måste man göra kände jag.

Glömde nästan det allra viktigaste den största höjdpunkten i juni – SOMMARLOVET!  Den 26 juni gick vi på sommarlov och Mirabelles sista dag på dagis för gott. För nu är det skola som gäller.

Juni har varit en shoppingens och förberedelsernas månad inför den riktiga sommarmånaden juli.

Vi välkomnar juli idag med öppna armar och eventuellt bad..

I juli sker detta so far : om 2 dagar åker vi på kryssning igen och denna gången med min vän Jacki och hennes son som vi bjuder med (ja men har man förmåner så bjuder man folk) , Jacki finns mycket i mina andra bloggar och är en vän jag känt i många år när jag bodde i Solna.
När alla fick barn och alla började gymnasiet mm så tappade man mycket kontakt . Eller kontakt har vi alltid haft per telefon men ingen har orkat ses 😂

Och om 10 dagar är vi på en weekend på parken zoo igen , om 12 dagar fyller Angelina 5 år om 18 dagar har hon sitt frost kalas på Andys lekland.

Känner på mig att juni blir lika fartfylld och rolig som juni . Jag hoppas bara på lite mer sol och bad !

Vår juni i bilder …

image

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *