Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Känns som en misslyckad födelsedag men förberedelserna är igång

Som ni läst hat jag legat mer eller mindre död . Jag är fortfarande sjuk med virus hostan from hell och kroppen svettas och är varm pga viruset . Jag har varit sängliggandes så fort kunderna fått fransar och så fort mamma haft barnen i 3 veckors tid och inga mediciner hjälper.

Idag fyller M 30 år och denna dagen hade jag planerat sedan ett halvår tillbaka men planerna gick i kras pga att jag föll sjuk . Och han jobbar till sent på kvällen.

Så mina planer att äta på Hard Rock café gick också i kras . Barnen ligger och sover vid det laget när han är klar med sitt jobb . I mitt huvud har jag planerat vad han ska få i present men ej orkat ta mig till stan just pågrund av hur avdankad min kropp är av sjukdom .

Så idag tvingade jag mig att kämpa emot viruset och mamma körde runt mig så jag kunde handla till middag och tårta . Egentligen ville jag slå på stort med en sån där tårta jag alltid beställer men en sak han tydligt gjorde klart för mig var att han vill ha en prinsesstårta och vägrar ha en äcklig sockertårta. Det är ju inte jag som ska äta den så 😉

Så medans C sover blåser vi upp ballonger och städar. Jag lider men jag måste ge han en bra födelsedag trots allt . Han fyller 30 . Ni ska bara se hur jag ser ut.  Helt risig och skabbig .

Oavsett vad kommer han uppskatta detta . Och nästa helg bokar jag ett restaurangbesök . Tanken som räknas trots att jag ändå hade velat göra det riktigt stort .

Barnen mest glada över att det är kalas . Dom högg in direkt och började blåsa ballonger och ”åhhhh :ade ” sig när de såg ljusen och tårtan . Dom tycker det här ska bli så kul.  Vilken tur att de är stora nog så de kan hjälpa mig idag . Fan vad jag ej har tid med ett virus i kroppen.

 

IMG_20150125_115240

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *