Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Fann något chockerande idag

Medans den ena pärlar , den andra lyssnar på musik och den tredje tracksserar och tjatar om att titta på dollystyle så vilar jag Mina fötter innan vi ska på kalas. Jag vet ett sent sådant .

Fick spontant ryck för att fylla på stackars klädlösa bebisens garderob idag, och klev in på Cubus och upptäckte något jag inte kan släppa – dom har likt Newbie idag lanserat något nytt, svanenmärkta kläder i superfina färger!

Ni vet newbiefärger, beige , gammelvitt,mint osv. Bebisens garderob går i de tonerna . Älskar mint! Men detta kalaset trots ca 6-7 plagg chockerade mig i kassan. Haha kunde köpt en plånbok från MK för samma pris helt otroligt men de är lite dyrare än ”vanliga ” kläder för de är ekologiska .


Annons

En snabbis

Godmorgon!

Kikar in snabbt här och uppdaterar er lite kring dessa tysta dagar då det pågått massor innan jag måste stressa iväg ! Hela denna veckan är fullbokad. Det är en sådan vecka igen! Ca 7-14 dagar varje månad utlöses  kaos men jag gillar det!

Avslutade föregående vecka med mitt egna event och påbörjade denna helgen med ett bröllop i Västerhaninge, barnen var med pga ingen barnvakt, men jag lyckades fixa spontan skjuts hem tur nog! Fast ute i skogen liksom.

Sedan har sommaren kommit tillbaka igen vilket är uppskattat då vi svettades och haft värme sedan 08 imorse.

Det närmar sig juni och då påbörjar semestern rejält , barnen hinner inte ens gå på deras avslutningar pga resor inbokade, nu nästa vecka åker alla barnen med min mamma till Gotland i 10 dagar, så deras sommarlov påbörjar nästa  vecka i 10 dagar och sedan lite dagis i 9 dagar innan vi återigen åker iväg på nästa resa. Mirabelle som går i skolan kommer tyvärr missa både en utflykt och sitt första avslutning pga Gotlands resan , men vad för det;) hennes sommarlov börjar redan nästa onsdag och har ingen fritids att gå på nu under sommaren ! Så hon får hänga med mig. Men jag misstänker att de andra två knappt kommer  vistas på dagis ändå om jag är fri och det är sol. Annars går de endå korta dagar 9-15.

Därefter sista dagis perioden på ca 2-3 veckor och då tar vi lov i 6 veckor till. Det blir Leksand , Angelinas födelsedag , Norrköping och Gävle bland annat som jag kan minnas . Jag försöker boka in en resa till Budapest också jag måste !!! Innan jag inte får flyga!!!

Denna sommaren har nog inte en enda ledig vecka över , så jag har till och med fått tacka nej till andra bloggeresor. Tex som den årliga Eskilstuna besöket bland annat. Och jag tror gröna Lund inte kommer hinnas med i år . Men det gör inget för Leksand sommarland har ju typ allt det man söker! En vecka där :) ska bli så skönt!

Är så underskattat att semestra i sverige på sommaren. När det  inte regnar så har vi faktist tropisk värme , badstränder och sånt. Hellre utomlands på vintern . Bortkastade pengar på sommarens .

Vill så gärna spendera vintern i Spanien eller kanske Thailand Chatarina har ju köpt hus där så vi kanske hakar på denna gången då det ej blev av nu senast .

Annons

#mammalyxkryssning2016 : Carena Kobbe

I lördags hade jag och Chatarina vårt mammalyx event på silja line som ni kanske kunnat se ?

Jag har dock inte hunnit lägga ut allt och skrivit om det än, men det kommer !

Alla gästerna välkomnades på terminalen med en varsin carena kobbe där vi hade valt ut vem som skulle få vilken färg.


 Och hela vagnen var fylld både över och under med mera saker! Både till deras barn och till de själva!

Carena kobbe är den nya resevagnen som finns att köpa hos Lekmer! Den är superliten, nätt och smidig att köra! Tänk Yo-Yo !

Du kan liksom dra med dig den som handbagage på flyget!

Jag förstår inte än att vi gav bort vagnar som goodiebag! Det är helt otroligt och ett stort tack till Lekmer som gjorde detta möjligt!

Jag valde en gul till mig själv (Chloe) då hon om kanske några månader slutar helt med vagn och då passar färgen bra till en pojke. Dessutom är den somrig och färgstark. Man syns! Vilket jag gör!

Till vagnen hade vi ordnat både myggnät och solskärm. Ni kommer få se mer av vagnen. 

Älskar vårt event och allt vi åstadkom!


Annons

Vecka 24 (graviditet)

Det börjar synas och kännas nu! Känns på många olika sätt. Bland annat tyngden. Mina fötter orkar knappt detta mer. Jag sätter på mig typ de trasor till skor jag hittar för mina fötter kommer inte i mina vanliga skor!

Längtar till värmen kommer tillbaka så jag kan ha lätta ballerinaskor.

Dom där fiskrörelserna har blivit lite mera intensiva fast ändå inte mycket, eftersom jag för första gången har moderkakan i framvägg så känner man inte av lika tydliga rörelser. Är så van att annars känna av rörelser hur tidigt som helst , typ vecka 18-19. 

Men häromdagen började jag känna lite hårdare rörelser mot nedre delen av buken. Kommer nog dröja ett tag till innan det syns utanpå som med de andra. Vid detta laget brukade det synas. 

Mitt illamående kommer och går då och då. Men för det mesta  mår jag bra. 

Dock har tröttheten slagit in rejält. Nu är det kaos med trötthets hormonerna och en blandning av andra aktiva barn. Jag funderar på att påbörja Niferex behandlingen , fast Bm tyckte inte jag behövde det då mina vården såg bra ut! Men jag är helt slut ?

Har mitt andra mvc besök om två veckor också! Känns konstigt att behövt vänta såhär många månader på ett andra besök, är verkligen stor skillnad från 1 barn till 4, med första fick man besöka mvc varannan vecka typ. Nu tar de för givet att man är van. 

Lite läskigt men samtidigt skönt att slippa springa dit titt som tätt.

Den här gången har jag sååå mycket tankar och önskemål. Jag tror man lär sig under alla dessa gånger och lär sig veta vad man vill till nästa gång. Blir fortfarande planerat snitt så enligt min uträkning senast 7 sep. Kommer få datum om ett tag!  

Finns det några gravida i ungefär samma vecka ?


Veckans mage!

Annons

Ät 100 måltider för 1 kr!!! 

Rubriken är chockerande men det är sant!!

Jag betalade nyss 4 kronor för mina och barnens måltider!

Fram tills söndag kostar alla 100 rätter hos restaurangen maxos på Kungsholmen 1 kr!!!!!! Det är helt galet men sant!

För att handla mat : du laddar ner appen ”wolt” till din telefon och därefter följer instruktionerna.

Skriv in koden ” 48HO ” i kodrutan för att kunna komma igång med beställningarna!

Du väljer restaurang maxos och voilà! En måltid för 1 kr, du kan köpa 2 måltider per gång och du kan använda denna koden på flera telefoner eller ge bort till dina vänner .

Det är helt otroligt ! Jag ska handla mat där varje dag!!!

De har självklart utkörning också men dock inte på denna restaurang då det kostar 1 kr! Beställningarna gäller innanför tullarna , du kan beställa och hämta ut innanför tullarna eller få maten utkört till en park, gymmet , frisören eller vart du vill!