Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Gratis libero blöjor till mina läsare här!

Hej på er!

I samarbete med Libero har jag fått den stora äran att blogga direkt från underbara barn mässan för dom och så har jag fått möjligheten att dela ut gratis blöjor av den nya sorten – libero touch! 

Ett valfrit paket libero touch kan DU som läsare hämta ut i alla Ica Maxi förbutiker, uppge att du skall hämta ut ett paket för att testa!

När du hämtat ut paketet klickar du På denna länk  och berättar med att kryssa i några rader hur du upplevde blöjorna! Enklare än så blir det inte!!

Först till kvarn gäller. 

länken för blöjorna

Annons

Förhandsvisning i MOS för tweenies.

Godmorgon!

Vi startar denna lördag med att ta oss till mitt favvo centrum mall of scandinavia för att vi är bjudna på förhandsvisning av Disney channels nya serie ” SOY LUNA” som är som violetta! 


Satt och velade om vi verkligen orkar åka dit men insåg snabbt att barnen behöver komma ut innan jag blir tokig 😂 

Ska erkänna att det känns läskigt att åka sådär långt med alla barnen med buss😂🙈 kanske ska vi ta tvärbanan direkt dit. Dock tar det typ 20-30 min men man tror det är längre pga byten. 

Jag måste få in vanan att åka med alla barn 😉 haha 

Hur ser din lördag ut?

Annons

En bebisfredag.

Livet efter en förlossning.

Jag har knappt stannat upp och tänkt efter. Livet bara flyter med med fyra barn. Jag har knappt gjort annat än varit i soffan och kikat på film och serier! Men det är såhär jag trivs!
En fredagskväll med en bebis i mitt liv just nu innebär massa gott (helst onyttigt) och bara slöa i soffan framför filmer! Invänta bebisens 3-4 timmars uppvak, mata han och natta om han och fortsätta där jag slutade.

Det är riktigt lugna och harmoniska (när de andra tre sover eller ej är i närheten haha) dagar vi har. Hade glömt bort hur det kändes att vara mammaledig!? Eller hade jag det ens såhär ? Tror inte det, eller så har jag förträngt det.

Jag tror jag skapat något konstigt omöjligt inre lugn som jag tvingar mig själv att ha som gör mina dagar så fridfulla och lugna, jag skjuter väl upp på allt annat antar jag 😉 eller så har jag väl insett att jag bör ta vara på (jag antar) min sista gång med en bebis!?! Är det såhär man känner när man är klar med bebisar ? Får alla panik att aldrig mer få uppleva det? För jag ska erkänna att lite panik känner jag att han faktist inte alltid kommer vara en Pytte bebis och att denna tid kommer flyga iväg tråkigt nog 😥 man är gravid i nästan ett helt år för att sedan uppleva bebisens korta bebistid typ direkt.

Men än luktar han bebis och jag kan inte få nog av att glo på han, han är så liten och fjunig. Ser ut som en kycklingunge. Och hans hår har blivit ljusare. Det lyser ljust flikigt om skallen. Han gapar och letar efter mat sådär med munnen hysteriskt som en fågelunge. Om jag fick önska mig så skulle jag vilja gå tillbaka en vecka stoppa tillbaka han och ta ut han på nytt imorgon igen 🙈 så kan vi börja om som nyfödd och nykläckt hela tiden…. Stoppa tiden!!!!

Annons

Sömntutor, fredagsfeeling och ”blatte sprutan ”.

Sådesåååå! 

Jag har all rätt i världen att skriva de ”hemska ” orden en hel del antagligen anser de vara. 

Ta allt med en nypa salt! Jag är inte ens 1% svensk så jag har all rätt att få skriva så till mig själv 🙈

Nej men, ni vet tuberkulos sprutan? Den ska Chloe få idag efter flera års fram och tillbaka. 

Man brukar få den innan man är 1 år men den har varit slutsåld i hela sverige . Och när Chloe väl fått tider så har det ej passat. Snabba ryck nu!

Dock så sa hon att det kan bli kaos då hon är väldigt stor just nu,man måste hålla fast henne rejält.

 Men sen är alla tre vaccinerade och vi kan andas ut. 

Ni som inte förstod varför jag skrev ”blatte sprutan”, det var en kompis som kom på det för att alla skulle förstå vad hon menade.

 Ni har kanske sett att vissa har en vit fläck på armen ? Det är tuberkulos sprutan, ärret sitter där. 

Den erbjuds barn med en utländsk förälder. Men egentligen behöver vi inte ta den då vi inte reser till såna länder , fast en person på t banan kan bära på det och då är det riktigt illa om man smittas! 

Så varför chansa, tycker det är dåligt att helsvenska inte blir erbjudna , dom kan också träffa på någon med den smittan. Lite särbehandling men ja…

Och så ska bebisen mätas och vägas för andra gången på Bvc, förra veckan vägde han 3550, hans födelsevikt var 3660.  Tror han vuxit massor dock! Han ser inte ut som skinn och ben längre 🙈

Och så är det fredag och vi kan ta det lugnt!

 Känns som man arbetat hårt 5 dagar i veckan nu, samma tråkiga  rutiner varenda dag, kliv upp, klä på, ät och lämna barn, kom hem,laga mat,ät och sova, och så repeat!

 Det märks att skolplikten gör vardagen lite enformigare och ”tråkigare”, men jag är glad att vi upplevt massor av skoj under dessa åren innan plikten kom.

 Och denna helg är inte lugn alls, panetoz konsert , olearys kalas och galapremiär för barnen. 

Trevlig helg på er! Bjuder er på en video jag råkade fånga bebisens rap😂

Annons

Skönhetstorsdag

Efter månader av foglossning,kräks,uppsatt fult hår och ful utväxt tar jag tag i detta idag då tid gavs! Gäller att prioritera och hinna saker när det går 😉

Tog med mig bebis och åkte in till stan där min vän Alexandra  jobbar som frisör.


Min tanke var att fixa utväxt samt mörkare blont men enligt henne är mitt hår helt katastrof så det hon gör det får vara tills nästa gång.

Under tiden jag får en hårlig makeover så är Jenatte med och passar Ellion! Vilka vänner man har :) 


Jeanette och Ellion .