Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Jag har inte glömt!

Kom ju hem igår från min babyshower ombord på silja line .

Jag har inte glömt att uppdatera osv! En del av gästerna har ju redan bloggat om det. Men jag är så seg och har fullt upp med både alla barnen, fixa inför Angelinas kalas i helgen osv. 

Det kommer, typ ikväll! Ni ska få se hur skönt vi hade det och alla fina presenter till Baby E!

Måste göda barnen, natta dom och ta tag i allt! Går igenom allt fint och fotar. Älskar att mina vänner har samma smak som mig!

Och så är vi där igen : dagens fråga , vad ska man laga för mat idag dååååå ?

Annons

Tävla om 5 biobiljetter + merchpaket till husdjurens hemliga liv. 

Nu kan jag avslöja att ett av mina roligaste samarbeten nu under sommaren och hösten ut är med dessa små husdjur.

Ni kommer att få lära känna dom mera och se mer av dom! Dom är busiga,kaotiska,roliga,knasiga och de lever livet medans ägaren ej är hemma! Detta förutspås bli årets roligaste film,vilket jag också tror!


Tävla om biobiljetter och djurpaket. Svenskpremiär 3 aug.

Pris nr 1 : 3 biobiljetter till filmen husdjurens hemliga liv samt figurer,magneter,skrivböcker och klistermärken .

Pris nr 2: 2 biobiljetter till husdjurens enligt liv samt figurer skrivböcker ,klistermärken och magneter.
För att delta: 

Skriv en motivering varför just du ska vinna tillsammans med din mailadress.

Dela/ sprid gärna ordet om tävlingen på dina sociala medier!
Drar två vinnare i bloggen den 12 juli!  

Filmen har premiär i sverige den 3 aug och gäller i hela landet!

Annons

Babybump , babyshower och brakkryssning

De tre B:nas dag är här! Ligger och drar mig i sängen och typ vägrar kliva upp , igen! Inatt brann det i bröstet av halsbränna så jag spenderade typ natten på toa! 

Det var hemskt. Som om någon eldar! Nu vill jag att detta tar slut. Önskar man kunde föda i vecka 30. Halsade mjölk halva natten och kunde inte sova. 

Snart är Det BM besök och ska bli spännande att höra vad hon har att säga. Ska bli spännande att höra om mitt järnvärde ökat eller ej. 

När man varit gravid nästan i ett helt år så glömmer man bort känslan hur det känns att vara ”normal”, man glömmer bort känslan av att man faktist inte alls brukar vara såhär trött. 

Det är en konstig och skum känsla direkt efter man fött. Allt bara rinner av en och man blir sådär normal som man var innan man blev gravid. Det är som en befrielse på några minuter.

Man blir så himla lätt, känns som man svävar. 

Men just nu tror man att man alltid mått såhär att man alltid varit såhär tung och trött. Man lever in i detta i 9 månader så det känns naturligt. 

Gud vad glad jag brukar bli när jag känner hur mycket energi jag har på riktigt efter en fl. Men något jag fruktar över är migränen! Det jag slipper när jag är gravid är migrän!!! 

Idag är det dags för min brakkryssning jag ordnat, min babyshower .

Ser verkligen fram emot detta! Sol, bad, mat och avrastning;) 

Ni ska få följa med och se! Ska bli spännande! 

Annons

Bockar av …

Fy vad illamående jag blivit nu på kvällarna!

Imorgon är det dags för ett av mina sista besök hos Bm! Får se vad vi ska göra imorgon. Jag glömde få mitt gravidintyg senast och jag glömde fråga om mitt SF mått. Spännande att se hur jag växer

Idag har kroppen mått skit! Alltså bokstavligt skit. Skulle behövt en rullstol idag. Skelettet bara låste sig så jag fick släpa fram mig. Det var hemskt! Har nog aldrig haft sådan foglossning någonsin förr. Men som sagt, fjärde gången och min kropp orkar  väl inte mer nu.


Inte många tider kvar nu

Annons

Nu är jag arg!!!

Man kan ju undra om det är fredag den 13:onde idag. Jag blir tokig snart! Allt har gått emot mig sedan jag vaknade imorse.

Skulle behövt betala räkningar osv och så letar jag efter min dosa exakt överallt. Efter att ha varit helt svettig och arg så finner jag den gömd i ett hörn under garderoben! Ja men såklart den åkt ner där.

Men nej! Den är spärrad.

Ringde kontoret för att låta de spärra upp den per telefon , ja men då har jag lyckats klicka på alla knappar så jag spärrat den så han i telefonen inte kunde hjälpa mig mer,

Och kontoret, banken i centrum har stängt. Vet inte om jag orkar ens skratta idag.

Dessutom tappade Mirabelle min telefon i golvet så den sprack. Dock bara ett streck men det räckte för att göra mig irriterad. Det var liksom i april senast den sprack , så onödiga pengar att kasta på en glasskiva . Fast då var det ingen som tappade den. Ingen olyckshändelse direkt.

Så, nu undrar jag om jag ska försöka tänka ut hur jag kan sätta in pengar på någon annans konto som kan betala eller om jag imorgon ska släpa med mig alla barnen till banken. En dag sent är bättre än inget. Hellre det.

Imorgon är liksom kaosens dag därför hade jag gärna velat hålla mig hemma och fixa inför båtresan! Phuuuu… Andas.

Ja men förutom detta kaos så har jag bråkat lite med VC som inte är fullt friska i sona huvuden . Jag har nu i dagar försökt boka en tid! Snart går jag till närakuten om de inte kan serva sina patienter.

Märks att mina hormoner spelar mig ett spratt just nu. Glad är mitt sista namn idag.

Min hjärna är som potatismos och så glömsk! Vet varken ut eller in. Glömmer to bort saker lika snabbt som jag får veta saker. Så hittar jag inte mina Niferex heller som skaaaaaa ligga i skåpet.

Skjut mig.

Vill gräva ner mig under jorden idag……

Tack och hej för mig.

Ska besöka barnens rum och jubla av deras stök