Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Rom byggdes inte på en natt ;)

Jag har äntligen införskaffat mig ett gymkort (rätt tidigt efter fl för att vara jag) och gymet ligger 4 minuter bort så inga ursäkter trots att jag flera gånger försökt förhala🙈😂

Varje dag när jag kan har jag tränat. Målet är 6 dagar i veckan och ikväll är det träning 3 av 6 som blir av. När jag vill något så släpper jag inte taget! Jag kör!

Jag vill något så gärna och är jävligt envis. Ni ska få resultaten av c9 kuren  också .

Jag ör verkligen igång mot mitt mål att få min ”gamla ” kropp tillbaka eller åtminstone någorlunda när jag är färdig med mitt projekt. Är så peppad! 

När man mår bra med sig själv så mår man allmänt bra och allt känns bättre. Jag blir en gladare människa också när saker går min väg 😉 min spegelbild gör Mina ögon gladare haha . 

Såja, Bolibompa , julkalendern , hopp i säng och träning ! Jag kör dock väldigt försiktigt och korta stunder efter sjukhusbesöket. Men all träning är något . Bättre än inget. 

Annons

Är det såhär det känns att ha döttrar + rabattkod

När barnen var väldigt små brukade folk typ säga ”ojojoj tjejer … du kommer inte få ha dina saker ifred och få vara i badrummet ” va!? Vad säger du ??

Några år senare ….. 

Jag får ALDRIG VARA ifred i badrummet , eller ha MITT smink eller MINA hårprodukter och verktyg för MIG SJÄLV. 

Jag får liksom slita upp dörren (trots två toaletter) och tjata på att de ska gå ut nuu..

Och så kom det hår-post ifrån rapunzelofsweden igår,de färgglada tofsarna jag missbrukar till mitt hår knycktes på två röda. SERIÖst! Dom var mina  , hallå ? Här går de runt med dom i skolan på sina  armar. 


Okej ? Dom var till MIG!!! 

Och så fann jag en ny necessär under Mirabelles säng fylld  med mina nya borstar och svampar ifrån real teqniques. Okej !?!? 

Sedan när blev de ens stora ? Och sedan när fick dom mina saker !?! Hmm… 

livet med tjejer va … den dagen de är några år äldre och tror de ska ha mina skor och väskor …

Förresten så har ni 10% rabatt på alla köp hos rapunzelofsweden med koden PINK10 

Annons

Testa fånga skrattet liksom .

Godmorgon!

Ellion har ju börjat skratta högt och jollra och le jätte mycket! Så fort man tittar på han faller han i gapskratt.

Så jag har nu i två dagar försökt fånga detta på film vilket är omöjligt. Ni vet, när man är gravid och vill filma sparkarna slutar bebisen att sparka såklart när kameran kommer fram och nu när jag vill fånga skrattet så slutar han skratta direkt . Haha 

Ska försöka gömma kameran, fast han typ känner av att den är gömd 😂😂

​​

Klicka på filmen ovan ☝🏼️

Annons

Uppdatering kring sjukhusbesöket 

Någon undrade om jag kunde uppdatera hur allt gått ?

Jag fick Åka hem med en spruta i rumpan som jag verkligen verkligen vägrade ta(men för livet efter alla snitt och mvc besök vid detta laget), men till slut så. Den såg läskigare ut än vad den var, men grejen är den att jag är såååå less och så rädd och trött på alla ingrepp och smärtor , sprutor och operationer . Sista snittet tog kål på mig och verkligen satte men i mitt huvud, proceduren när de efter 2782892 försök skulle sätta i spinalen har fått mig att springa så långt ögat når så fort npgon läkare visar upp en sån där nål igen.

Jag har dessa två dagar hemma ”känt av” något, om det är det fortfarande eller bara något jag känner i magen vet jag inte. Kan vara träningsvärk kanske också ? 

Just nu mår jag bra och inväntar kallelse till besök där de ska ta reda på orsaken , om det är gallan som spökar eller ej ? Dom själva trodde inte det var gallan pga att smärtan var ihållig och inte trappades upp och var i intervaller som deras ”mallar” påstår man bör ha. 

Men min mamma har haft precis som mig och detta ska då vara ärftligt! 

Någon nämnde en cysta, bra tanke! 

Jag har tidigare fått bekräftat att mina magont under mina alla graviditeter beror på att jag har en liten ofarlig cysta . Den är så liten att den inte behöver opereras bort dock. En ofarlig. Men jag kanske borde ta upp det med läkarna att de borde kolla upp detta. 

Nästan så att jag bara sitter och inväntar ännu ett anfall! 

Som någon skrev , hellre föda barn hundra gånger om än denna smärtan !! 

Den var obeskrivlig  och M hade panik! Han visste inte hur han skulle hantera situationen , tur nog sov barnen vid detta laget och märkte inte ens av att ambulanspersonal var hemma.

Till och med bebisen sov djupt,jag hade liksom precis satt min fot innanför dörren efter ett träningspass .

Det var en känsla som säkert kan beskrivas med döden,för mig var det så! Jag trodde handen på hjärtat att jag skulle sluta andas för jag fick knappt luft, jag försökte kippa efter luft, det var som en tegelsten som tröck mot bröstkorgen och i ryggen, spyor forsade under två timmars tid. Tredje timmen och hela natten på sjukhuset. Jag var så utmattad.

Det var sjukt. Riktigt sjukt och så läskigt. Ni som känt igen er i mitt inlägg , tack för era svar. 

Hur har det gått för er sen ? Upptäckte dom att det var gallan direkt ? 

Annons

3 månader idag ✨

Grattis Ellion 3 månader gammal idag ✨ 

Var på BVC också för 3 månaderskollen och skulle egentligen ha vaccinerats för ROTA del 2 och tre månaders vaccin, men eftersom de andra har /haft vattkoppor är risken stor att han har det i kroppen och det snart blossar ut och då får man inte vaccineras . Så vi ska avvakta nu i ca 3 veckor och hålla han borta ifrån kikhostor 😉


59 cm 6555 gram . 

Vuxit 3 cm och 1 kg på en månad 🙈

annons