Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Barnens lillördag

En annorlunda onsdags eftermiddag på Andys lekland i Bromma .


Vi var hemma till 20.30🙈, sååååå kul hade vi! 

Det var så tomt så skönt! Man slapp brottas med halva sverige som vanligtvis brukar vara där. Nu har dom fått sin dos av lekland på ett tag så nu kan vi göra annat ett tag känner jag. Är det så kul med lekland ? Minns inte ens om det existerade sånt på ”min tid”.Låter som jag är 65 år.

Fanns det lekland för 25 år sen ? Hmm. 

Imorgon är det återigen skola och dagis som gäller. Men snart helg! Och äntligen äntligen har jag kommit fram till vad jag ska göra med mitt hem. Äntligen . I väntan på att hoppas på en flytt. Men det jag just nu siktar på är en flytt utanför Sthlm, dock rätt nära Sthlm. Är igång och söker lite… Vi får se om det nappar! 

Annons

5 års saknad och vi möts igen! 

Har du någonsin haft någon i ditt liv som helt plötsligt bara en dag går upp i rök ? Du vet inte VARFÖR , eller vart personen försvann!? 

För jo, i ca 5 år (minst 4 år) har jag saknat en person extremt mycket! Varenda dag har jag blivit påmind om saker vi brukade göra. 

Jag har tänkt varenda dag varför personen bara försvann utan någon förvarning. Alltså jag vaknade upp en dag och kunde aldrig mer ringa personen som var den första jag ringde upp! Jag ringde och skrev, hela tiden utan att få svar!

Till slut byttes numret ut. Jag förstod att vi antagligen inte mer skulle ses eller prata, envis som jag är hade jag velat veta. 

Vi satt IHOP nästan dygnet runt, dom bästa minnena jag har har vi skapat. 

Vilka äventyr vi gjort under årens lopp, vilka sjuka men roliga saker vi varit med om, och alla bilder jag har kvar som ett bevis av den vänskapen vi hade. 

Med åren fick jag veta enligt rykten vart personen befann sig och en liten kort förklaring till allt.  Det var så sorgligt men jag släppte det. Blev självklart besviken att saker var tvungna att vara så som de var. 

Nu för ett tag sedan , kom vi i kontakt av en slump. Ödet. Det känns overkligt , inte bara att vi kom i kontakt också att personen är en helt annan människa idag man ALDRIG kunnat förställa sig i sin vildaste fantasi. 

Personen lever ett helt annat liv. Det är jättekul att se såklart men jag kan inte låta bli att bli sååå chockad. Sådan kontrast 😉 

Vi har pratat dagligen, men det finns ett LIIITET avstånd mellan oss men tur nog ligger dessa kommuner /städer nära Stockholm. 

Alltså jag är så chockad men på ett positivt sätt. 

Ärligt talat vet jag inte hur många år det gått , jag tror Angelina var 1 år. Eller så var hon äldre . Jag minns inte.

Nästa helg ska vi nog ses. Det ska bli ett spännande möte! 

Vad är det man säger ? ”IF its yours it Will Come back” 😂😂😂 hahaha. 

Annons

Bryt veckomönstret

Goddag!

Visade sig att Chloe inte alls var sjuk, undra varför hon var sådär igår ? Tänker att hon inte kan vara så trött som lägger sig 18.30 och vaknar 07? Hmm, aja tur iallfall!

Så idag blir det lekland!

 När Mirabelle som har skolplikt slutar sin skoldag 13.30 åker vi till Bromma och leker loss! Älskar att vi har lekland såhär nära oss. 20 min dit! 

Vi får se om Chatarina dyker upp också med sitt barn, vi har ett event på G och behöver planera 😉

Lekland på en onsdag 😉 ibland måste man bryta det tråkiga veckonönstret och göra annat. Ändra lite på rutinerna och vara spontan! 

Nu ska jag passa på vila medans bebis sover .

Annons

Nej,det får inte vara sant!

När Chloe mår bra vanligtvis vägrar hon sova och hon somnar i princip ALDRIG! Hon springer runt och är aldrig stilla .

Imorgon är dagis stängt och planen är att åka till nya stora Andys lekland vid oss med alla barnen (efter skolan) och Roberta och gänget .

Chloe kommer kl 17.30 och säger ”sova”.

okej ? Hörde jag fel? Hon lägger sig i soffan och somnar . 

Hon ville inte heller vidröra middagen, vanligtvis äter hon upp sin mat och sedan rycker åt sig alla andras tallrikar med. 

Om Chloe inte vidrör maten står något inte rätt till! 

Jag försökte känna på paannan men verkade inte alls vara varm. Hon såg lite hängig ut dock om inte hon var trött. 

Åh nej! Var min första tanke, äntligen vi som blivit friska från allt och bebisen mår bra så ska vi bli sjuka igen ?(kanske). 

Och leklandet jag tjataaaat om. Det måste ju bara bli av!!

Så, imorgon när vi vaknar. Då vet man! Snälla säg att hon var sjukt övertrött. 

Är så rädd att bebisen ska bli smittad igen och få åka till akuten osv , dessutom dagarna innan han ska vaccineras. Man får ju inte bli sjuk innan en vaccination, det är ju farligt. 

Lite lotteri känsla just nu, sjuk eller inte sjuk. Vakna upp och se 😉 

Nu har min bebis vaknat och vi ska  äta och sova för natten!yay! Han vaknade upp en bra tid dvs längre nattsömn. 

Annons

Tillbaka i rutan!

Spännande saker är på väg att ske! Ibland är man het på gröten och då gör jag tv program osv osv ibland kommer man in i ”media svackor” då man inte är lika engagerad eller motiverad. 

Har märkt att jag kör sånt med ca två års mellanrum faktist.

Jag har länge haft en idé jag vill starta,och idag kontaktade jag en kontakt på en mediebyrå och berättade min idé! Pinky Pink är väl snart synlig på en skärm nära dig… Igen. 

Det är dags för mig att ta er ut på mina galna knäppa äventyr igen , men denna gången JAG som styr allt. 

Men mer i veckan om det då jag ska på möte på torsdag och lägga fram min plan. 

Nu händer det grejer igen efter att jag legat lågt med sånt. Kommer aldrig sluta med media, det är verkligen något jag brinner för och hittat rätt. Men jag har ett annat mål och där är jag inte ännu. Då står jag inte längre framför kameran mer….