Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Crazy Deals hos Lekmer, shoppa loss!

Vill tipsa er om att Lekmer just nu har Crazy deals!!! Som det låter – galna reor på massor av utvalda nödvändiga produkter! Ni vet förskolestart och skolstart innebär hål i plånboken för många av oss, så jag tänkte visa er mina bästa billigaste tips hos Lekmer så ni kan spara pengar!

Har du inte skaffat regnställ än?

Spana in dessa från didrikson tex, didrikson är ett av mina favoritmärken då de har sjukt bra kvalité. 

Skor, det är något man behöver ladda upp inför hösten, jag köper alltid ett par nya skor till skolstarten då sommar skorna slitits ut under sommaren och är rätt ofräscha. Kul att starta en ny termin med nya skor , barnens favorit som bland annat är Spider-Man .Spidermanskor

Massor av reor på tex bilbarnstolar såg jag.

Och så behöver vissa kanske en slit och släng vagn till förskolan ? Eller en lite lättare alldaglig vagn?

Denna vagnen gillar jag, den är så lätt och smidig att köra runt, passar utmärkt för barn från 1-4 år. Sjukt bra pris på den just nu också .


Jag är så gott som nästan färdig med allt till barnen, lite fodrade kläder behövs, men just nu är ju sommaren tillbaka så avvaktar lite med det.

Hoppas du finner något passande till dig på denna sjuka rean :) varje dag släpper Lekmer massor av nedsatta priser just nu, jag sitter varje kväll och surfar runt när barnen lagt sig! Tänkte beställa hem en madrass och sänggavlar till barnen.

Annons

Naturnära höstiga med glamour 

Wow!

Har ni kikat in på elodie details nya kollektion? 

Varenda gång de släpper något nytt så är det sjukt fina saker, det finns nog inget bland deras kollektioner som inte tilltalar en!

Förra året var jag helt fäst vid Apple Of My eye som fortfarande är en hel dels favorit print, turkosa och rosa japanska körsbärsblom liksom. Och så kom gilded Grey skötväskorna som jag såklart äger! 

Och nu till hösten har de överträffat sig själva med mörka ,gammaldags  höstiga toner med en touch av guld och naturnära prints som löv och kvistar. 

Glamour möter skogsmulle. 

Jag har gått och blivit besatt av lite dystra toner som petrolblå och grått så denna kollektion passar mig utmärkt.

Bebisens garderob och vagn osv går just i de tonerna! Det är en riktig höstiga bebis med grå,blå,mint och höstiga färger.

Dessa är några favoriter som är på väg till bebisen.


Tänkte också tävla ut lite  nyheter till er;) håll utkik!  

Annons

Blödningar hela dagen – vecka 38. 

Vaknade upp imorse sådär stel med foglossning och all det där helvetet på morgonen innan man är uppvärmd att kunna gå! Hatar det verkligen. 

Och blåsan töms såklart det första jag gör på morgonen, men denna morgon var inte sig lik varken någon annan graviditet.

 Det var slem och blod. Men ytterst liiiiite blod, typ som ett blodprov lite ränder osv. Fast vart kom det ifrån? 

Har aldrig haft blod förr eller ens denna gång . Var någon droppe blod i trosorna också. Jag avvaktade och jag är medveten om att slemproppen gått nu i några veckor men ja, den kan ju gå. Dock födde jag samma dag sist som den gick.

Nästa toabesök ,samma sak. Och nästa och nästa och nästa … Varenda gång jag kissar så är det blod på pappret. Jag har också varit helt förstörd och slö idag att jag knappt orkat ens ta och gå med mina ben.

Jag ringde förlossningen och hörde med dom och de tyckte att det var normalt. Dock har jag aldrig varit med om detta förr så detta är då något nytt för mig. Jätte läskigt

Ja och det fortsätter, det är dock inga stora mängder så jag avvaktar. Blir det mer så måste jag nog undersökas. Får se hur det artar sig imorgon. Märks hur det blir ondare och ondare nu. Frågan är hur jag skulle orkat med min kropp 20 dagar till om det hade varit vaginalt !?! Vilken skräck . Nu är det bara 12 dagar kvar. 

Ska försöka få sömn, vilket ör sjukt jobbigt nu mot slutet då det dunkar och värker och är obekvämt , har tusen kuddar här och var utan att lyckas haha. 

Annons

Och så kom beskedet ..

Sådärja! Kl 10.30 ringde läkaren mig för att ha vårt möte per telefon.

Jag känner nu att det var ganska tur att jag inte åkte hela vägen dit.

Hon var supersnäll och förstående och inte alls som alla andra läkare som varit envisa och irriterande med deras snack om ”mognad av lungor ” som jag redan VET och jag vet också att 37 fulla veckor betyder att bebisen är färdig.

Hon hade tänkt snitta mig nu på måndag men innan hon ringde mig hade hon kollat med personen som är ansvarig för operationer och hen hade kollat alla alternativ som fanns och med alla andra sjukhus också . 

Allt är fullbokat, varenda dag är fullbokat. Hon hade tänkt gå med på mitt förslag men problemet ligger inte i att hon nekat mig ,det är tiderna. 

Jag bad om reserv, och det är sjukt många före mig som reserv. Jag förstår att hon inte kan trolla och jag kan ju inte göra mer än såhär. Så jag får helt enkelt vänta 13 dagar till min ordinarie tid. Det är inte hela världen men hade underlättat att vara på benen snabbt snart. Min sömn känns långt ifrån okej just nu pga smärtorna. 

Men 13 dagar brukar gå snabbt, speciellt när man har barn och då flyger dagarna förbi. Ska försöka inte fokusera på dagarna. 

Så nästa vecka är det inskrivning på Danderyd och då vet jag klockslaget så jag kan planera med barnen. Aldrig varit så oplanerat och spontant som nu. Och att ena har skolplikt gör det inte lättare. Dock sa fröken att de är helt okej att hon är ledig , men jag själv känner att skolan precis börjat och ledighet kanske inte är så bra just nu. Vi får se hur man löser allt. Allt beror på klockslaget osv. 

Sedan får ju någon lämna och hämta medans jag är på sjukhuset i minst två dagar. För regeln är två dagar minst. Jag hoppas allt går bra, senast blev det en vecka och det var för jag fick en infektion. 

Någon mer som ska snittas i september ?

Annons

Sitter på nålar !!!!!

Svettig i hela ansiktet efter lämningen av alla barn! Personalen undrade om jag svettas , nej nej bara duschat precis 😂🙈

Idag är det en dag där jag antingen skriker ut min besvikelse eller skriker ut min lycka! 50/50. 

Kl 10 tror jag det står på min lapp. Ska kika. Men iallfall idag. 

Jag är nervös, pirrig och förväntansfull. Det är såååååå läskigt!

annons