Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Hejdå bloggen

Ni är så fantastiska och kloka!

Jag älskar att ta era råd. Tack! Tack för att just DU läser min blogg. Min blogg kommer inte vara lika uppdaterad just nu då jag kommer börja blogga på ett annat namn snart, men jag kommer länka in dit så ni kan fortsätta följa mig.

Har sjukt mycket på gång . Jag älskar att kolla appen och se när ni gett mig goda råd! Känns som man känner er fastän vi aldrig träffats. 

Nu ska jag sova för imorgon ska jag på VIP frukosten på underbara baby mässan  i stan !

Annons

Ska man berätta sanningen ? 


Idag har jag pratat med en vän. 

Denna vän har följt min blogg som läsare sedan jag var gravid med första barnet. Alltså Mirabelle . 

7 år senare råkade denna läsare träffa mig hemma hos en annan, och visar sig bo här där jag bor. 

Så min läsare blev min vän. Då hon läst min blogg sedan jag var gravid för 8 år sedan vet hon i princip ALLT om mig och barnen. 

Idag pratade vi igenom om saker ,luckor som är oskrivna för er i bloggen, om varför.

Hon tycker jag ska berätta hela stora sanningen, och få tyst på nättrollen som man till en stor del vet vilka de är. 

Men jag vet inte om man ska tillfredsställa dom. För i 8 år har de velat höra………….

Som det egentligen ligger till. 

Jag får se. De som läst mitt allra första kapitel för 10 år sedan på min första blogg har koll….

Fortsättning följer…..

Annons

Född till blatte ,Svar till nättrollen. 

Jag älskar smink, hår och allt som hör till.

Därför håller jag på att skapa mitt eget märke inom skönhet;) jag väntar ivrigt på att kartongen ska anlända! Snart ni. Det kommer vara rosa , guld, glitter och skönhet 😉 

Apropå skönhet! Vad tycker ni om min nya hårfärg ? 


Och kort hår haha.

Förresten jag är inte den som ger 15 minutes  till nättrollen men ibland känner man bara för att klargöra ett och annat. Egentligen suckar jag bara över okunskapen och att ens lägga sig i. 

Men shoot:

Du tyckte mina ögonbryn var för tjocka och mörka ? 

SVAR: jag har KOLSVARTA ögonbryn av naturen, om du zoomar in bilden kan du se de mörkare nyanserna , jag använder en mycket ljusare penna på mina 3D tatuerade bryn , såå, jag kan tyvärr inte kontrollera att jag föddes som blatte.

 För jag är hel. Inte halvsvensk. Och tjockleken, du skulle bli CHOCKAD över hur McDonalds och tjocka dom är av naturen när jag inte noppar bort i princip allt;) hoppas svaren hjälpte dig!

Och just det plastigt, alla gillar olika, finns väl en anledning att jag har plasttuttar och jobbat som plastdocka(glamourmodell) . Jag gillar PÅ MIG SJÄLV inte den naturliga looken, jag gillar att fixa mig till gala varje dag. Det är ett intresse. 

Tack för mig!

Annons
Annons

Matens dag till ära 

Man skulle nästan kunnat tro att det är internationella matdagen. 

Men Nix, det är lördag, mellolördag, myslördag, slapparlördag, och så är det inte ofta barnen får lösviktsgodis, det är i form av annat gott oftast. 

Ibland charkuterier och ibland glass och bullar. Ytterst sällsynt att de får en påse godis . Men godis får de, dock köper jag i den mängd jag anser vara normalt  oftast typ kinderägg och sånt. Lite smått och gott.

Idag har jag blivit så inspirerad av allas bilder, så jag har velat prova på allt! 


Det blev en gino i förmiddags och till mello , créme fraiche , Rom , rödlök , citron och chips. Sååååå gott! Det är sånt där jag gillar. 


Jag brukade faktisk inte följa mello slaviskt , men nu gör jag det!

Spännande vilka som sjunger ikväll …

annons