VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Därför ska du ha bloggmiddag med inspirerande kvinnor du gillar

bloggmiddag

bloggmiddag

Jag har länge haft en idé om att samla mina favoritbloggare på ett och samma ställe för att äta och dricka gott kombinerat med roliga diskussioner och givande samtal. Att driva en blogg är mer eller mindre ett arbete, nätet blir själva plattformen och andra bloggare således kollegor. I fredags satt de där kvinnorna runt mitt middagsbord och kvällen blev verkligen lyckad. Vi hade kul och avhandlade många intressanta ämnen som rörde både bloggar och privatliv. Bakom kulisserna filas det på ett spännande projekt som jag är initiativtagare till, mer om detta lite senare när planerna realiserats.

Kvällen var som sagt lyckad och helgen har rusat på i rasande fart sedan dess. Jag har väntat på att någon ska blogga bilder på maten eftersom jag inte lyckades ta några själv. Freddie var minst sagt på hugget och varje gång Daniel Räms presenterade sina skapelser låg jag inne i sängen och ammade.

bloggmiddag
HanaPee och Lady Dahmer smakar snittar

bloggmiddag
Bakad vit sparris på himmelsraften (en lök från Gotland) Löjrom och örtmajonäs

bloggmiddag
Kryddstekt kalv med vårens primörer. mototskräm och rivet ramslökssmör

bloggmiddag
Chokladterrin med inkokta glasrabarber, kaksmulor syrlig vaniljgrädde och hallon

daniel räms

En annan rolig sakDaniel Räms från Årets Kock som var här och lagade mat i fredags har en överraskning till er. Ni har nämligen chansen att få en lika härlig middag för era vänner, tillagad av Årets Kock. Årets Kock har nämligen gömt en guldbiljett i kokboken Sveriges godaste mat och den som hittar guldbiljetten får en middag tillsammans med sina vänner. För att ha chansen att hitta guldbiljetten måste man köpa kokboken här från Årets Koks hemsida. Inte nog med att du får chansen på en trerättersmiddag, boken blir dessutom cirka 130 SEK billigare när man köper den direkt från Årets Kock.

I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.

bloggmiddag
Såhär ser boken ut och tack Lotta aka Vimmelmamman för att du lånar ut alla bilderna i detta inlägget så generöst.


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey -..Live your Dreams april 29, 2013 on 20:18 Svara

    Det ser ut som en jätte mysig bloggmiddag och visst hade jag velat göra nått sånt med tror knappast storbloggare tackar jag till en liten mindre bloggare som mig själv. =) Men annars hade jag helt klart vart på att göra en liknande bloggmiddag. Super härligt att umgås med nya människor. Love it.

  2. Marielle april 29, 2013 on 22:08 Svara

    Hejsan!

    Jag måste få fråga vart nånstans du har fått tag på dina vinglas (se sista bilden med Lotta). Jag har sökt som en tok efter såna då jag bara har ett, och det fann jag ute på en brygga en sommar för flera år sen. Efter det har jag varit på jakt efter flera. Hoppas du kan och vill svara mig =)

    Mvh Marielle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna