VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det finns inget finare än länkkärlek…

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

Tusen tack snälla Elaine för det otroligt charmiga inlägget där du skrivit om min blogg. Bara vetenskapen om att min blogg faktiskt kan få andra människor att må bra ger mig en härlig känsla i magen. Det finns så många bloggar där ute i bloggosfären som skulle må bra av lite länkkärlek. Jag blir ju så otroligt glad när folk länkar mig och kan tänka mig att andra känner likadant. Jag tänkte därför införa länkmåndag, vilket betyder att jag kommer länka ett antal bloggar varje måndag. Nu läser jag inte jättemånga bloggar och kommer därför länka de fem godingar jag läser mest regelbundet. Vill du bli länkad nästa vecka? Skriv en kommentar här och gärna några ord om varför din blogg är awesome och ett måste .


Kommentarer


  1. Cecilia januari 28, 2013 on 20:48 Svara

    Jag håller med, visst behövs det mer länkkärlek i bloggvärlden. Jag har nyligen hittat din blogg och gillar den mycket! Får man trotsa jante och rekommendera min egen blogg? Min blogg är uppbyggd av mina illustrationer med inspiration från vår vardag och våra äventyr. Så fort inspirationen kommer farandes och så ofta min fem veckors bebis tillåter mig tecknar och uppdaterar jag.

  2. Hondjur januari 29, 2013 on 00:01 Svara

    Svårt det där. Förutom din är det ofta Monas Universum som fångar mitt intresse… och UnderbaraClara.. och Magdalena Graaf..
    Sedan står det still i hjärnkontoret..
    Men just nu är nog din kind of number one i min bloggvärld… så det tackar vi för! 🙂

    • apan januari 29, 2013 on 02:14 Svara

      Vad roligt att höra!

  3. Therese januari 29, 2013 on 00:08 Svara

    just i detta nu skulle jag rekommendera min egen blogg! jag har gått en precis avslutad föräldrautbildning som har stärkt mig som mamma till två busiga grabbar och jag har nu förstått att good enough liksom är enough.

    jag kommer skriva om varje träff vi har haft och det viktigaste som jag tagit med mig därifrån. dels för att få min egen ”kunskaps-bank” och dels för att någon av mina läsare kanske får tips och ideér om hur de kan bli lite bättre föräldrar!

    läs gärna 🙂 http://finest.se/userBlog/?uid=53759&catid=6073

    p.s din blogg verkar grym 🙂

    • apan januari 29, 2013 on 02:14 Svara

      Tack för tipset. Ska spana in.

      • Therese januari 31, 2013 on 22:29 Svara

        ja, jag tror att utbildningen (KOMET) finns lite varstans i sverige! har postat träff nr. 2 nu… vore jättekul om du spanade in 🙂

  4. bella januari 29, 2013 on 15:49 Svara

    du har en cool stil och härligt färgglad sajt! Wieeee, vilken pick-up!

    Kram Bella

  5. Linette januari 29, 2013 on 17:41 Svara

    Det är en jättebra idé ju! 🙂 Vi behöver alla få mer tips om vilka inspirerande människor som finns där ute.
    Jag själv skriver mycket om hälsa, coaching och träning men också mycket om ämnet kvinnomisshandel. Jag skriver i nuläget på min första bok inom det och föreläser för ungdomar. Jag vill att vi hjälps åt att motverka relationsvåld och mitt sätt är att sprida kunskap om det så mycket jag kan, utifrån min egen berättelese. Mitt stora intresse för coaching och att tänka positivt gör att jag vill sprida glädje och nya tankesätt som kan vara roliga/intressanta/nyttiga att ha med sig i vardagen!

    Min blogg (och hemsida) hittar ni på http://linette.nu

    Kul att jag har hittat till din som verkar mycket inspirerande! 😀

  6. www.myendometrios.blogspot.com februari 5, 2013 on 18:24 Svara

    Hej Anna 🙂

    Jag vill tipsa om min sjukdomsblogg som jag hoppas kan hjälpa många, många unga tjejer och kvinnor. Jag skriver om min kroniska sjukdom, öppet och ganska ocensurerat. Hur det är att ständigt leva i skuggan av en smärtsam sjukdom, hur det går med vården, mediciner, biverkningar och samtidigt försöka vara en glad 25åring med en vanlig vardag. För vill man inte gråta så måste man skratta 🙂

    http://www.myendometrios.blogspot.com

  7. www.myendometrios.blogspot.com februari 5, 2013 on 18:31 Svara

    Hej Anna 🙂

    Jag vill tipsa om min sjukdomsblogg, som jag hoppas kan hjälpa många, många unga tjejer och kvinnor. Jag skriver om min vardag, ständigt i skuggan av min kroniska sjukdom. Om vård, undersökningar mediciner, biverkningar, smärta, oro och hopp. Helst av allt vill jag bara vara en vanligt 25åring. Om man inte vill gråta, så måste man ju skratta 🙂

    http://www.myendometrios.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna