VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

15-åring klippte av lärarens långa hår

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

”Den ovetande 48-åriga kvinnan, som arbetar i en skola i Stockholmsområdet, började sin lektion precis som vanligt. En mobilvideo, filmad av en av klassens elever, visar sedan hur 15-åringen reser sig från sin plats, med en sax gömd bakom ryggen. ”

Ovanstående text är saxad från aftonbladet.

Jag minns en händelse från när jag gick i mellanstadiet. Under en träslöjdslektion klippte en av killarna av håret på en av tjejerna. Hon hade förvisso hetsat honom till att göra det. Med tofsen i saxen sa hon; klipp då, klipp då, du vågar inte, haha… Jag tror inte att han var medveten om sin handling, han bara gjorde det. Klipp, så var hennes långa hår borta. Alla blev chockade och visste inte hur man skulle reagera. Jag tror att klassen så småningom började skratta. Men i fallet ovan där en elev klippt av sin lärares långa hår är inget att skratta åt. Jag gråter inombords. Stackars, denna kvinna. Vilken kränkning. Fy fan.


Kommentarer


  1. Fade. februari 4, 2009 on 16:15 Svara

    Men gud, det minns inte jag. Vem var det? Vems hår och vem klippte?

  2. Apan februari 4, 2009 on 19:01 Svara

    F kapade svansen på V. Du måste varit sjuk den dagen, det där var århundradets händelse. Jag satt bredvid och jag tror som sagt inte att F var medveten om vad han gjorde förrens det var gjort.

  3. Fade. februari 4, 2009 on 19:29 Svara

    Oj. :S

  4. matte februari 8, 2017 on 09:12 Svara

    du vara mycket bra
    av dej att göra så

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna