VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kunde inte sluta……

Hej finisar,

Igår när vi kom från dagis kom det två stora paket hem med lite nya saker jag beställt hit hem. Ja kolla in namnet, hi hi

annika

Ja vet inte hur nu brukar göra när det kommer nya saker men jag bokstavligen slänger mig över paketet och vill börja med en gång. Skulle aldrig få för mig att tex låta det stå till helgen för att man har mer tid då. Nej trots att jag bjudit hem en kompis på middag satte jag igång att riva upp allt och alla delar och skruvar bara välde ut……..Jo jag han få klart maten men bygget var över hela golvet när hon kom. Tur vi känner varandra väl 🙂

jysk

Det ble en trevlig måndag med god mat och faktiskt ett glas vin, lyxig och trevlig måndag. När Anna sedan trampade hem på sin cykel slängde jag mig över allt delar igen….

jysk1

Ja mer än såhär får ni inte se just nu men jag höll på till kl 24 och är så gott som klart 🙂 Måste bara tipsa en en glas vi åt efter maten igår…… denna smak hade ialla fall inte jag provat innan men absolut min nya favorit….

jysk2

Kika in lite senare så får ni se det färdiga resultatet 🙂
Puss & Kram


Kommentarer


  1. Kristin Nygren 16 oktober, 2013 on 14:07 Svara

    Haha jag är precis som du! Slänger mig över paketen och börjar skruva på en gång.
    Väntar inte på maken för hjälp utan vill alltid prova själv först. Även fast att jag vet att det ofta slutar med att han måste hjälpa till ändå när jag inte har klarat av det:)

    Det blev riktigt snyggt!!

    kram Kristin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna