VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blev kanon till slut…..

Hej finisar,

Nu är vi hemma igen, väskan är upp packad och J sover sött. Va mysigt de var mamma att bo på hotell och spela minigolf var det sista han sa…..lilla hjärtat tyckte vår minisemester var toppen.

Igår gick vi klädda i sommardun och mössa och i dag när vi slog upp ögonen var det klarblå himmel och varma vindar. Efter frukosten tog vi en kvart promenad över Sandön till stranden Tourville där det fanns både gräs och sanddynor. Åh vad härligt med havet, sand och klippor. Här kommer ett axplock av bilder….

SAM_4122

Tänk vilken skillnad det blir när solen skiner….allt blir så lätt. Det kallas för tallarnas ö och det kan man lätt förstå när man vandrar över ön.

SAM_4127

SAM_4134

SAM_4130

Kallt som attan var det däremot i vattnet men M och J trotsade kylan 🙂

SAM_4164

SAM_4139

Även om vattnet var kallt var sanden varm och skön att ligga i.

SAM_4158

Efter några timmar på stranden gick vi tillbaka till hotellet för lunch och en dopp i polen som tyvärr också var iskall…..

SAM_4179

Men vår lille tappre simmare tog sen ändå ett dopp,

SAM_4182

Ja Sandhamn har varit toppen, enda minuset var att barn fick inte bada i inomhuspoolen efter kl 16. Vilken konstig regel mitt i semestern. I går hade vi velat bada där då det var svinkallt ute och idag hade det också varit skönt med ett varmt dopp innan vi åket hem 🙂

SAM_4187

Hej då Sandhamn…..

SAM_4190


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna