VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LIND pop-up store en lyckad invigning….

God kväll……

Här kommer ett sent inlägg från fröken tröttmössa…..oj känns nästan som det var jag som hade premiär ikväll 🙂 Nu är det sjösatt…..varumärket LIND!!!!! vilken fantastisk väninna ( Karoline Lind ) jag har och oj vad duktig hon har varit och tänkt på allt in i minsta detalj. Närproducerat, tyger som håller länge, fina etiketter, påsar, och stämplar. Ja hon har verkligen fått till det. Kolla bara in loggan här som är SÅÅÅÅÅ snygg.

Eftersom en av grundtankarna är att man ska komma ifrån att man konsumerar sina kläder snabbt är designen tidlös och man kan därför ha dom längre. Här är en vacker klänning som är vacker att bära som den är, sedan kan man ju piffa till den med ett stor smycke om man känner för det.

Det kom en massa folk och alla ville såklart se de färdiga produkterna. Ett led i Karolines tänk är att tillverka efter efterfrågan vilket gör att det inte blir en massa överproduktion och kläder som måste kasseras.

Det bjöds på goda snittar och champagne……

Fina Annelie på Inreda.com var också där, Här är hon, Karoline och jag 🙂

Lind är inte bara ett nytt klädmärke utan även en webshop ( denna går live under morgondagen ) med andra märken som har liknande värderingar. Det kommer fyllas på med nya märken allt eftersom men just nu finns förutom LIND, även MASKA

NORRBACK, hos Norrback hittar man förutom en massa snygga kläder även dessa läckra stövletter.

Fina Kin var också där, här provar hon en fin cape från Norrback.

Och Sweet carolin som gör superfina träskor och dessa härliga armband som det var flera som gick hem med ikväll.

Ja varit en mycket trevlig kväll och jag önskar Karoline all lycka till, ska bli spännande att följa hennes fortsatta resa, håll utkik!!!!!


Kommentarer


  1. […] bilder hittar ni både på Annika Duckmarks blogg och Kin Hermanssons […]

  2. Karoline 5 oktober, 2012 on 19:48 Svara

    Älskade vän, du är en ovärderlig partner både mentalt, proffessionellt och praktiskt. Som du styrde upp igår, vad hade jag gjort utan dig?!! : ) Detta är bara början, vi smider vidare på ”våra” planer!!! Kraaaaaam

    • annikaduckmark 5 oktober, 2012 on 19:56 Svara

      Gulle dig, ja vi ha lite att fundera på eller hur 🙂 hoppas det varit en bra dag för dig 🙂 Kram!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna