Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Förberedelser för vardag

Idag går tvättmaskinen. Jag packar barnens extrakläder till förskolan. Dubbelkollar att jag har mina egna jobbkläder redo. Bobby måste även han ha sin väska packad då han ska till ny dagmatte och husse, nästa vecka.

Imorgon startar vardagen igen för oss. Blandade känslor. Känns faktiskt skönt med rutiner igen. Tror barnen saknar förskolan och inte minst kompisarna. Kul med lite utmaning och även byte av avdelning för barnen. Ska bli kul att träffa kollegor och vara på jobbet igen. Men samtidigt är det otroligt skönt att ha semester. Ledighet och att umgås, vi i familjen.

Inser att Alvora har vuxit jättemycket i sommar. Byxor och regnstället som satt bra innan semestern passar helt enkelt inte längre. Även Marius ser längre ut än jag kan minnas att han är. Så nytt galonställ att ha på förskolan måste inhandlas. Jag har alltid ett galonställ hängandes på förskolan tillsammans med ett par gummistövlar. Detta för att jag vill slippa släpa varje dag samt om vädret ändras under dagen. Regnar det på morgonen skickar jag alltid barnen i skalkläder. Tycker bäst om skalkläder då de både håller torrt och andas.

Extralådorna tömde jag innan semestern och det var bra. Efter sommarens längdspurt måste dessa uppdateras. Jag namnar och rensar bort.

Hur vi ska komma upp i bra tid imorgon är över mitt förstånd. Numer vaknar familjen klockan 9 på morgonen. Kommer bli hårt för oss alla att kliva upp till ringklockan imorgon!

En reaktion på ”Förberedelser för vardag

  1. Samma här hemma! Jag har också en varsin uppsättning regnkläder o stövlar på dagis. Orka släpa fram och tillbaka liksom, skulle dessutom glömma dom hemma var och varannan dag. Kul att börja jobba igen, alltså ja e ju jättesugen på att jobba på Ikea, helst som stylist för båsen. Men det krävs väl utbildning kan jag tro, men vilket roligt jobb! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *