Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Bloggevent på Kolmården

Förra helgen åkte vi till Norrköping. Vi startade minisemestern på Scandic Norrköping Nord på lördagen för att sedan spendera söndagen på Kolmården.

Klänning från Dancing in the grass

Klänning från Dancing in the grass

Vi startade dagen med ett varmt välkomnande på Lagunen. Här fick barnen goodiebag, träffa Bamse och Skalman och vi fick se på delfiner. Med lite kaffe och fika gav vi oss ut i parken för att upptäcka den!

Familjefoto of the year!

Familjefoto of the year!

Vi kände ganska snabbt att borde ha haft 2 dagar i parken. Man hinner inte göra allt med ro på en dag. Vi prioriterade linbanan, delfinshow och bamses värld.

image I linbanan fick vi se giraffer, zebror, lejon och björnar. För att nämna några. 30 min tog det att åka runt i linbanan. Mitt hetaste tips, se till att barnen kissar innan!

Delfinshowen imponerade stort på hela familjen! Att se samspelet mellan skötarna och delfinerna var magiskt! Sedan har vi öknen och savannen på Kolmården som man bara kan beskriva som mäktigt.

Bamses värld var så magiskt för barnen! Allt om Bamses värld kommer i ett eget inlägg!

Inne i Bamses hus

Inne i Bamses hus

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *