Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Det här med teckning

Som förälder vill jag att mina barn ska få ett bra självförtroende. Våga testa saker och tro på sig själv. Så när Alvora ber mig mamma, kan du rita en delfinfamilj? Svarar jag: ja.

Jag säger ja. Men jag tänker delfinfamilj!?! Hur i hela jäkla friden ser en delfin ut?! Jag tänker delfintankar och ritar ner en familj.

image

Made by me

Resultatet blir vad det blir. Alvora ritar varsamt ner vatten till delfinerna. Hon älskar resultatet. Jag tänker att jag borde gå en lektion i biologi och få lite delfinfoton visade för mig.

Henric kommer hem och säger nämen Alvora har du ritat  N A R V A L A R ? Så trist att bo med någon som inte kan skilja på rätt och fel. Så trist att bo med någon som tror att mitt konstverk är ritad av en 4-åring. Men, inser sedan att Alvoras fisk, nyckelpiga och häst slår min delfinfamilj. Ungen har inte ärvt min ritartalang. Bra för henne.

-Pappa det är inte en val. Det är delfiner mamma gjort till mig!

image

Narval

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *