Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Julstressen

Idag har jag jobbat. Efter jobbet åkte jag till Hälla shoppingområde i Västerås. Vad händer med folk när det vankas jul? Herregud. Totalt kaos på parkeringar och som vanligt (varför lära sig av tidigare år?) besökte jag Systembolaget.

Fick ett litet sms, köp några julöl åt mig. Jaha, du menar som resten av Västerås. Nej, jag menar Västmanland. Nej, jag menar Västmanland och Mälardalen. I kassan på systemet som var totalt kaos sitter en gubbe som borde bytt jobb för ca 20 år sedan. På riktigt, han satt och gav folk tips från coachen! Nej jag skojar inte, han sa så till ett äldre par i ett långt utlägg om var och hur man lägger påsen på bandet. Ingen jag skulle anställa som coach, inte ens i kassabandsinlärning.

IMG_4598.JPG

Under tiden, i Sätra brunn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *