Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Höstens Lyxigaste Spa Event

Förra fredag tog jag och Jenny tåget till Stockholm för tjejkväll i storstaden. Lyckade pricka in halsfluss mitt i, men är så glad att jag pallrade mig trots febern.

IMG_3817.PNG

Sparadiset på söder var platsen för eventet. När man steg in i lokalen kändes det nästan som om man klev in i tropikerna. Det var fantastiskt fin inredning och känslan av lugn.

Lina och Diana tog emot oss med en kram.

IMG_3814-0.PNG
Dessa goa tjejer var det som arrangerat detta mysiga event.

IMG_3818-0.PNG

Vi blev bjudna på vin från Rioja. Sedan fanns även en buffé med massor av gott att äta.

Kändes konstigt att först klä upp sig för att sedan kasta av sig kläderna det första vi gjorde. Men efter ett glas vin så kändes det inte så konstigt.

IMG_3815.PNG

Vi fick massage och hudanalys från Sparadiset. Smetade in oss med alger från Voya och badade bubbelbad, så det var bra att vi tagit av oss finklänningen. Kan rekommendera massage på detta ställe. Så duktiga och proffsiga tjejer som masserade!

IMG_3819.PNG

Modevisning med kläder från Garderåb i Enköping. Jättefina kläder och accessoarer.

IMG_3820.PNG

IMG_3819-0.PNG

IMG_3816.PNG

IMG_3813.PNG

Allt som allt hade vi en jättemysig kväll. För att toppa en redan fantastisk kväll fick vi med oss en fantastisk goodiebag.

IMG_3822.PNG

Och för att toppa en fantastisk goodiebag och ett fantastiskt event fick jag med mig vinst från Garderåb. Även ett fint (och ny favorit!) armband från dom var med i goodiebagen.

Sedan-avslutningsvis – en hotellnatt med en hel natts sömn samt hotellfrukost tillsammans med Jenny. Utgång blev raskt utbytt med middag och tidig kväll, i sjukdomstider. Men det gjorde inget, kvällen hade inte kunnat vara bättre!

Följ tjejerna Lina @linizflygiz och Diana @dianasdrommar på Instagram för att inte missa om dom arrangerar detta igen!

En reaktion på ”Höstens Lyxigaste Spa Event

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *