Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Kläder till förskolestarten

Det brukar ofta diskuteras om man ska ha skalkläder eller galon.

Vi har ett sett med galonkläder hänger på förskolan jämt. På så vis slipper jag oroa mig för väderomslag eller dåligt planerande av mig på morgonen.

Men det känns som skalkläder både andas bättre samt håller emot vätan precis lika bra.

20140825-201754-73074965.jpg

I år kör vi med skalkläder från Maxomorra. Snygga färger och mönster, 10 000 mm vattenpelare, tejpade sömmar, vindtäta samt andas.

Dom håller också ett bra pris. Finns hos littlebloom.se

Kommer både i overall och tvådelat sett. Alvora som kanske är 97-98 cm lång passade perfekt i stl 98-104. En fleece eller vindfleece under går utmärkt och hon kommer kunna ha det långt in på höstkanten och milda vinterdagar. Ska bli kul att testa när det är riktigt blött ute. Jag gillar att det är hängslen på byxorna.

Overallen åt Marius, som är strax under 80 cm lång och stl 86 på de flesta märken, drunknade nästan i overallen. Fick hem i storlek 86/92. Den är stor i storlek! Så tvekar du på storleken, ta den mindre!

Glöm inte att märka kläderna! På Filur namnlappar har som jättebra strykfria namnlappar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *