Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Med skogsbranden som panoramavy

Den största skogsbranden någonsin härjar just nu utanför. Vi bor så lägligt att vi har skogsbranden som närmsta granne. Men för våran del blåser det åt rätt håll. För andra är det tvärt om och deras hus brinner i lågorna.

Dagis ringde och bad oss ha barnet hemma. Personalen bor i de mindre lyckliga områdena och troligtvis skulle de bli få personal. Nu var vi lediga idag iallafall. Och hade valt att ha henne hemma oavsett. Röken ligger tät och sticker i ögon och näsa.

20140805-145417-53657206.jpg

Sätra brunn bor vi i, ser man till höger på kartan.

20140805-145705-53825568.jpg

Denna bilden tog jag för flera dagar sedan. Kanske kan ta den gånger 1000 vid det här taget. Jag lider verkligen med alla inblandade och berörda!

Detta brandinferno är liksom svårt att ignorera. Idag är det Marius första födelsedag. Så nu tänkte vi lägga branden åt sidan och fira våran lille grabb istället.

2 reaktioner på ”Med skogsbranden som panoramavy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *