Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annasvarld1 Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Tokunge

Sist när jag skrev ett inlägg vaknade Alvora precis när jag var klar. Men jag blev så förvånad när jag hittade henne såhär i sängen. Det normala (och hur jag la henne då hon somnade) är på rygg med huvudet på kudden. Tokiga unge!

Mamma var här ikväll med en leverans av dopinbjudningskort. Ojoj vad hon har jobbat. De är så fina! Nu ska jag bara skriva lite och skicka dem.

20120507-235204.jpg

Annons
Mer inspirerande läsning:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons