Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Bloggevent på Kolmården

Förra helgen åkte vi till Norrköping. Vi startade minisemestern på Scandic Norrköping Nord på lördagen för att sedan spendera söndagen på Kolmården.

Klänning från Dancing in the grass

Klänning från Dancing in the grass

Vi startade dagen med ett varmt välkomnande på Lagunen. Här fick barnen goodiebag, träffa Bamse och Skalman och vi fick se på delfiner. Med lite kaffe och fika gav vi oss ut i parken för att upptäcka den!

Familjefoto of the year!

Familjefoto of the year!

Vi kände ganska snabbt att borde ha haft 2 dagar i parken. Man hinner inte göra allt med ro på en dag. Vi prioriterade linbanan, delfinshow och bamses värld.

image I linbanan fick vi se giraffer, zebror, lejon och björnar. För att nämna några. 30 min tog det att åka runt i linbanan. Mitt hetaste tips, se till att barnen kissar innan!

Delfinshowen imponerade stort på hela familjen! Att se samspelet mellan skötarna och delfinerna var magiskt! Sedan har vi öknen och savannen på Kolmården som man bara kan beskriva som mäktigt.

Bamses värld var så magiskt för barnen! Allt om Bamses värld kommer i ett eget inlägg!

Inne i Bamses hus

Inne i Bamses hus

 

Annons

Kolmården – Skalmans luftballonger

Imorgon står Kolmården på schemat. Vi har försökt att få barnen att förstå att det är till deras fördel om dom sover. Försök förklara det för en uppspelt 2 1/2 åring och 4 1/2 åring.

Vi spenderar natten på Scandic Norrköping Nord. Har ätit i hotellets restaurang och nu sover dom, båda barnen. Heldag imorgon. Önska regnfritt och glada barn!

Hur typiskt är det inte när man packar för något som detta? Barnen har regnkläder och stövlar. Regnskydd till vagnen är med. Men vi kom på att vi glömt jackor till oss själva.  Sist vi var på Kolmården gick vi runt i ponchos med safaridjur på. Hade någon sagt till mig för 10 år sedan att jag skulle köpa och använda en sådan hade jag dött av skratt.

Annons

Helgens planer

I helgen är jag inte bara ledig, det står roligheter på schemat! Vi ska nämligen till Kolmården och invigning av Skalmans luftballonger. Det är 2 år sedan vi besökte Kolmården.

Vi kommer åka ner dagen innan och bo på Norrköpng Scandic Nord. 15 minuters restid från hotellet till Kolmården! Perfekt att slippa kliva upp tidigt tidigt på morgonen. Och mysigt! Hur underbart är det inte att bo på hotell och starta dagen med hotellfrukost.

Längtar till ledighet och en helg med hela familjen!

Annons
Annons

Dancing in the grass

Måste visa detta nya svenska barnklädesmärke  Lekfulla och samtidigt elegante kläder. Fina kalasklänningar i mjuka material. Allt är ekologiskt och GOTS-märkt. Jag har fått chansen att prova några plagg till Alvora.

Egen väska och förväntansfull

Liten flygplats och panoramavy när flyget kommerin. Klänning från Dancing in the grass

 

Den här klänningen har armpuffar, mjuk och fint fall. Så fin på!

 

Produktbilder från Dancing in the grass

Produktbilder från Dancing in the grass

 

Produktbild

Produktbild

Produktbild

Produktbild

 

Kläderna produceras i Portugal med hög kvalitetsstandard. Lekfulla mönster, inspirerad av naturen.

image

image

 

Så kul med något nytt på marknaden. Älskar just kombinationen med elegant men lekfullt!

image

Jag har ett samarbete med Dancing in the grass, men åsikterna är alltid mina!