Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Goodiebag och shopping

Gissa vad, somnade ikväll igen vid nattning. Hopplöst! Hursom, här kommer lite bilder från eventet med shopping hos Lekmer som firade 10 år.

image image

Möttes av bubbel och goda snittar!

image

 

Det var lotteri, erbjudande och goodiebag. Jag passade på att köpa cykel till Alvora. Invigde idag i spöregn. Marius invigde sin ärvda Hello Kitty cykel. Alla nöjda, alla glada.

image

 

Shoppade födelsedagspresenter till barnen. Lekmer har 70% på hela sortimentet från Bratz. Köpte en jättestor docka till Alvora. Marius har Duplo med Spindelmannen och Turtles som väntar. Nu gäller det bara att jag håller mig till dess att de fyller år.

image

 

Vi fick med oss en fin goodiebag. Allt var nedpackat i en snygg ryggsäck, med laptop förvaring från Björn Borg.

image

 

Tack Lekmer att vi fick komma!

image

Annons
Annons

Invigning Furuviksparken 2016

Vi var inbjudna till öppningen av Furuvik för säsongen 2016. Vi packade in oss i bilen, jag och barnen. Plockade upp mormor och åkte för en heldag med massor av skoj. Henric drog iväg på fisketrip och var mycket nöjd med det.

imageNär vi kom fram fick vi åkband och information om dagen. Barnen var otåliga och hade verkligen längtat till detta.

imageVi började med djuren. Apor och sedan getter som man får gå in till. Alvora som älskar djur bör glad när hon får klappa och vara nära djuren. I år vågade även Marius vara med.

imageimage

 

Känguru och kameler fick vi även se. Alvora var inte sen med att klappa kamelerna med.

image

 

Vi delade upp tivolit och karuseller till både innan lunch och efter lunch. Både jag, mormor och barnen åkte tills vi var snurriga. Perfekt med ett stort utbud av karuseller för mindre barn.

image image

 

Favoriten blev Larven. Vi åkte den flera gånger!

Furuvik karuseller

 

Vi hade tur med vädret. Vi kunde ta med oss maten och sitta vid picknick borden och äta i solen.

image

 

Vi avslutade vid vattenfontänerna. Båda barnen var totalt genomblöta och mormor skämde bort med nya kläder, som gick att köpa i parken. Spindelmannentröja i stl 130 (minsta dom fanns kvar) till Marius med stl 98/104. Han var nöjd, och torr!

Furuvik är verkligen en personlig djurpark där man kommer nära djuren. Missa inte flodturen i de små båtarna. Något som verkligen imponerade på barnen. Perfekt utflykt och campingen vid havet, precis bredvid, ser ut som ett fantastiskt utflyktsmål!

 

 

 

 

Annons

Tävling med MILK Copenhagen

Har ni sett snygga barnklädesmärket Milk Copenhagen? Superfina kläder för barn och mamma som säljs via homeshopping events. Plaggen har en hög modegrad och stilen är en kombination av bohemiskt, casual och coolt. 

Plaggen är enkla, mysiga och med härliga detaljer som skapar det där lilla extra. Precis så som jag vill att barnkläder helst skall vara. Så många mjuka och sköna plagg.

 Just nu söker Milk Copenhagen säljare!!! Vill du tjäna extra pengar, träffa nytt folk och själv bestämma över din arbetstid, så kanske det är något för dig? Kika in på www.milkcopenhagen.se

Dessa är mina favoriter denna säsongen:

image

image

Jag har köpt från Milk Copenhagen tidigare och gillar verkligen den moderna stilen med tuffa detaljer. Ett brett urval av kläder. Allt från ytterplagg till underkläder. 

Tävling!

Kika in på min Instagram @annas_varld under dagen för din chans att vinna ett presentkort på 500:- 

image

 

I samarbete med MILK Copenhagen

Annons