Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annasvarld1 Kontakt: annasvarld@gmail.com

Vattentåliga skalkläder

IMG_3840.PNG

Idag har skalkläderna från Maxomorra verkligen fått visa vad de går för. Gillar skalkläder just av den anledningen att de andas och är vattentäta.

IMG_3833.JPG

Idag har det badats i vattenpölarna. Hon satt i vattenpölen och lekte. Helt torr under! Trodde inte det då byxorna såg dränkta ut. Så dessa snygga skalkläder från Maxomorra får verkligen högsta betyg av mig. Klarade både regn och badande i vattenpölar!

Höstens Lyxigaste Spa Event

Förra fredag tog jag och Jenny tåget till Stockholm för tjejkväll i storstaden. Lyckade pricka in halsfluss mitt i, men är så glad att jag pallrade mig trots febern.

IMG_3817.PNG

Sparadiset på söder var platsen för eventet. När man steg in i lokalen kändes det nästan som om man klev in i tropikerna. Det var fantastiskt fin inredning och känslan av lugn.

Lina och Diana tog emot oss med en kram.

IMG_3814-0.PNG
Dessa goa tjejer var det som arrangerat detta mysiga event.

IMG_3818-0.PNG

Vi blev bjudna på vin från Rioja. Sedan fanns även en buffé med massor av gott att äta.

Kändes konstigt att först klä upp sig för att sedan kasta av sig kläderna det första vi gjorde. Men efter ett glas vin så kändes det inte så konstigt.

IMG_3815.PNG

Vi fick massage och hudanalys från Sparadiset. Smetade in oss med alger från Voya och badade bubbelbad, så det var bra att vi tagit av oss finklänningen. Kan rekommendera massage på detta ställe. Så duktiga och proffsiga tjejer som masserade!

IMG_3819.PNG

Modevisning med kläder från Garderåb i Enköping. Jättefina kläder och accessoarer.

IMG_3820.PNG

IMG_3819-0.PNG

IMG_3816.PNG

IMG_3813.PNG

Allt som allt hade vi en jättemysig kväll. För att toppa en redan fantastisk kväll fick vi med oss en fantastisk goodiebag.

IMG_3822.PNG

Och för att toppa en fantastisk goodiebag och ett fantastiskt event fick jag med mig vinst från Garderåb. Även ett fint (och ny favorit!) armband från dom var med i goodiebagen.

Sedan-avslutningsvis – en hotellnatt med en hel natts sömn samt hotellfrukost tillsammans med Jenny. Utgång blev raskt utbytt med middag och tidig kväll, i sjukdomstider. Men det gjorde inget, kvällen hade inte kunnat vara bättre!

Följ tjejerna Lina @linizflygiz och Diana @dianasdrommar på Instagram för att inte missa om dom arrangerar detta igen!

Helg!

Hämtade hem en liten tiger från mormors jobb idag

IMG_3810.JPG

IMG_3808.JPG

Hon hade varit med de stora barnen på fritids. Nöjd? Ja, väldigt.

Ikväll vid nattningen sa hon. Jag älskar mamma. Jag älskar pappa. Jag älskar Marius. Jag älskar Bobby också. Älskade lilla tjej.

IMG_3811.PNG

Men efter 2 intensiva sjukdomsveckor var det väldigt välbehövligt att hänga lite med Marius. Att kunna fokusera på bara honom en förmiddag. Har jag sagt att han är världens gosigaste kille? Kan sitta i en timme och bara kramas och pratas. Är mammig och pappig till tusen och en rätt igenom kärleksfull grabb!

Barnvakt

Ikväll har vi haft barnvakt åt Alvora. Hon har åkt till mormor och morfar. Packat sin egna väska för att sova borta.

Tänker ni att vi tog krafttag i köket nu när vi fick en lugn kväll? Nej, tänk motsatsen. Take away och film. Stannat uppe lite för sent och struntat i alla måsten.

IMG_3798.JPG

Konstigt att man saknar någon så mycket, så snabbt. Trots att vi var rätt trötta på varandra efter två veckors sjukdom, inget dagis och rastlöshet. Förmiddagen imorgon spenderas med Marius innan vi hämtar hem henne igen. Jag längtar redan!

IMG_3712.JPG

Mer inspirerande läsning: