Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Mini rodini och de galna svanarna


Ingen barnklädesintresserad missade gårdagens stora händelse. Mini rodini släpper svanar. Hysterin och hypen är på topp. Mini rodini kan ta exakt vilket pris som helst (och det gör dom) och folk går bananas. 

Jag blir lite uttråkad när något blir för hypat. Men det är jag det. Svanarna sålde slut oavsett vad jag tänker om det hela. 


Jag tänkte kika in på hemsida för att spana på nyaste släppet. Hej! Du har plats 3499 i kön. Den beräknade kötiden är mer än en timme. 

Nu kanske du tror att jag skojar? Vadå plats 3499? Inte fan kan det finnas 3499 till galna svanpersoner före mig i kön? Jobbar ingen i detta land eller?!

Jag var visst tvungen att jobba tillslut. Efter 1 1/2 i svankö. När jag väl kom in på sidan köpte jag en tröja bara för att jag ens lyckades komma dit. Snacka om bra företagsstrategi! Få personen som handlar av dig att tro att denne har vunnit på lotto, bara genom att ens komma in på din webbsida. 

Må denna svantröja bli älskad av barnet!

Annons

Womsaboxen

Fick hem en fullproppad låda från womsa.se . Womsa är en nystartad bloggPortal och mötesplats för den moderna familjen. Jag funderar på att flytta över min blogg till dem!

 Älskar möjligheten att prova nya saker och smaker. 


Alvora och jag gav Loka Crush Apelsin högsta betyg. 


Och dessa biscuits! Galet goda! Perfekt för mig som stressar iväg ibland på morgonen och ej hinner äta frukost. 


Te i underbar förpackning!


Massageborste från www.hannakaffepanna.se med naturligt gummi och trädslag från hållbara odlingar. Hårolja från Rapunzel.


Kolla in hos www.linasgladjeyra.se för tillbehör för festen. 

Tack womsa för den finfina boxen!

Annons

Maxomorra höstnytt


Vi har fått finpost. Delux. Kolla in med barnens namn på påsarna. 


Känns så bra när man vet att kläderna är bra i alla led! 

Här är innehållet i Marius-påsen!


Mjukisbyxor i en baggy modell! Jag har inte sett denna modell tidigare. Älskar den!


Rymliga i storleken dessa byxor. 


Stolt 3-åring kan själv knäppa tröjan. Underbart mjuk kvalitet på dessa hoodies. Perfekta kläderna till förskolan! Detta hade Marius på sig idag!

I stolt samarbete med Maxomorra

Annons
Annons

Vi inleder måndagen med.. VAB

Hej måndag! Solen skiner och jobbdagen blev en vård av sjukt barndag. En med feber och en med hosta och halsont. Jag och Henric turas om med vabbandet. Denna gången blev det min tur. 

Helgen har vi varit barnlediga och spenderat tid med vänner, ullaredsshopping, mat, god dryck och bilresande. Leksaksmeckat nummer ett. Julklapparna till barnen är fixade!

Får se hur denna dagen blir. Hoppas hinna städa lite här hemma trots de två barnen. Men hittills har vi tillbringat morgonen i soffan framför tvn. 

annons