Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons
Annons

Formex 2016, del 1

Jag trotsade min ihärdiga förkylning. Jag trotsade amerikanska vicepresidentens statsbesök och tillhörande bilköer. Jag tog mig till Formex. Och Formex tog mig med storm! Wow, herregud vilket ställe. 


Jag hade lätt kunnat gå i flera dagar. Inredning så långt ögat kunde nå. I mässans alla tre hallar. Provsmakningar och julteman. Möbler, textilier och julpynt. Jag spenderade mest tid vid barnkläder (såklart), barninteriör och leksaker. Till min stora sorg (och plånbokens lättnad) fick man ej shoppa som privatperson (eller bloggare 😉


Jag har tagit över 100 bilder (tur jag köpt ny mobil med 125 GB minne) (aldrig mer ett meddelande om att minnet är slut, hoppas jag). Nu ska jag sortera. Sammanfatta och försöka visa er allt fint jag sett. Jag har träffat härliga människor och fått en historia och ansikte bakom flera märken. 
Mer från Formex 2016 kommer! 

Annons

Formex 2016

Imorgon har jag planerat in att besöka Formex. Har varit totalt däckad av en förkylning några dagar och jag hoppas den är bättre imorgon!

Så idag är det kurrering med te, honung och citron. Var hemma från jobbet igår och sov exakt hela dagen.

Har alltid velat åka på Formex och imorgon gör jag (förhoppningsvis) debut. Kolla in kommande trednderoch tänker mig att en hel del bilder kommer dyka upp här i bloggen!

Annons

Vi är igång!

Det var med blandade känslor av vemod och en gnutta ångest som vi startade upp vardagen denna vecka. Men faktiskt så känns det riktigt skönt. Hur trist och fyrkantigt den än må låta, så mår barnen bra av rutiner.

Efter två dagar på förskolan så har båda barnen lyckats få en hemsk hosta. Tur jag var ledig 2 dagar för vab första veckan efter semestern hade inte varit kul.

Kläder från Maxomorras höstkollektion

Kläder från Maxomorras höstkollektion

Idag var en ledig dag. Och barnen var sams hela dagen. Underbart!

Med båda barnen på nya avdelningar på förskolan och Bobby hos ny dagmatte och daghusse, är fortfarande morgonen mitt svettigaste moment under dagen. Väl på jobbet kör jag på rutin.

Hösten bestämde sig visst för att starta även denna vecka. Jag är inte redo! Ge mig mer sommar!

Maxomorras höstnyheter

Maxomorras höstnyheter

Annons

Förberedelser för vardag

Idag går tvättmaskinen. Jag packar barnens extrakläder till förskolan. Dubbelkollar att jag har mina egna jobbkläder redo. Bobby måste även han ha sin väska packad då han ska till ny dagmatte och husse, nästa vecka.

Imorgon startar vardagen igen för oss. Blandade känslor. Känns faktiskt skönt med rutiner igen. Tror barnen saknar förskolan och inte minst kompisarna. Kul med lite utmaning och även byte av avdelning för barnen. Ska bli kul att träffa kollegor och vara på jobbet igen. Men samtidigt är det otroligt skönt att ha semester. Ledighet och att umgås, vi i familjen.

Inser att Alvora har vuxit jättemycket i sommar. Byxor och regnstället som satt bra innan semestern passar helt enkelt inte längre. Även Marius ser längre ut än jag kan minnas att han är. Så nytt galonställ att ha på förskolan måste inhandlas. Jag har alltid ett galonställ hängandes på förskolan tillsammans med ett par gummistövlar. Detta för att jag vill slippa släpa varje dag samt om vädret ändras under dagen. Regnar det på morgonen skickar jag alltid barnen i skalkläder. Tycker bäst om skalkläder då de både håller torrt och andas.

Extralådorna tömde jag innan semestern och det var bra. Efter sommarens längdspurt måste dessa uppdateras. Jag namnar och rensar bort.

Hur vi ska komma upp i bra tid imorgon är över mitt förstånd. Numer vaknar familjen klockan 9 på morgonen. Kommer bli hårt för oss alla att kliva upp till ringklockan imorgon!

annons