Angelica här och jag är mamma till två grabbar, Liam 7år och Noah 5år. Bor i en villa i Älvsjö tillsammans med barnens pappa och vår vovve Kenzo. Vårt hus brann i september 2013 och nu ska vi bygga nytt med smålandsvillan, kalmar.

Då ska vi se

Igår utfördes geotekniska undersökningen vid huset och nu inväntar vi protokollet och eventuell åtgärd ifrån Grundbolaget.

Vi har nu börjat med att kika lite på kakel och klinker, men hej och hå säger jag bara. En jävla djungel på priser hit och dit och extra avgifter om vi tar kakelplattor som är större/ mindre än vissa mått. Ja säger då det, att det man inte vet med sig i från början när man köper hus(skriver kontrakt), det kommer lite som en smäll när facit dyker upp. För nu visar det sig att det som ingår är kakel och klinker för 8600:- men, det kommer själklart ett stort men. Det som ingår då är vanliga storlekar så som 15×15 – 20×20 – 20×30 plattor, självklart är det inte dom som jag vill ha. Så ska vi ta dessa snygga plattor som är 30×40 eller 10×15 då tillkommer en avgift för det också. Med andra ord det gäller att man har en bra jäkla ekonomi när det kommer till att bygga nytt hus! Punkt slut.

Det roliga är väl också i det här att vi bara får välja kakel och klinker från dom två dyraste på marknaden, Konradssons och Höganäs. =/

Så med dessa 250:- per kvadrat har vi räknat med att vi överskrider med råge ;).

//Anka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *