Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Liten blir stor


I dag firar vi minsta grabben <3 

Han blir i dag två månader och han skrattar och ler flera gånger om dagen, såååå glad över mina barn och min Niklas.. Älskar er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons