Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Nu är han här

Vårt lilla yrväder och tredje mirakel har nu anlänt <3

Han är helt fantastisk och så lik sina syskon, men mest drag av Casper har han.

IMG_5172

Han kom den 3/3 med katastrofsnitt, så vi har en hel del att bearbeta och gå igenom han och jag <3 Men vi mår båda bra idag trots allt som kunde ha gått fel.

Är så tacksam att det fanns kunnig personal på plats som såg tecken väldigt tidigt <3

Han föddes alltså på samma dag som vår dotter Moa-Li, så dem kommer härdanefter alltid att få dela födelsedag´, får se hur det uppskattas när dem blir äldre 😛 hehe

Hur har ni haft det

3 reaktioner på ”Nu är han här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons