VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Prenumeration

 

När jag var liten prenumererade vi alltid på kamratposten, Bamse, Kalle Anka osv. Jag älskade att få hem tidningarna och det slutade alltid i bråk med syskonen om vem som skulle läsa tidningen först och vem som först  skulle ha/sätta ihop leksaken som följde med.

Så här på rak arm kommer jag inte direkt ihop vem som vann, men jag kan nog kännas vid att jag som äldst och störst oftast vann 😛 Eller den som var hemma först tog så klart tidningen och läste innan de andra kom hem -det gäller att vara smart.

I dag så prenumererar inte jag på nån tidning men de gånger jag har gjort det så har det varit nån föräldrar/mama tidning eller en inredningstidning.

Casper har varit på mig ganska många gånger om att han vill prenumerera på både den ena och den andra tidningen, men jag vet inte egentligen varför jag sagt nej och varför jag tycker att det inte är ”värt”.

Kanske kan dagens titt inne hos tidningskungen få mig att ordna en prenumeration åt grabben <3

Både Casper och Moa-Li gillar ju Bamse, så kanske blir det han som får dimpa ner i brevlådan tillsammans med alla räkningar å all reklam.

Eller blir det Ninjago, Star wars eller Marvel ?!? Alltså detta blir svårt, …får nog göra en tombola och dra lott, för annars klickar jag nog hem alla tidningar 😛

Vad tror ni?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna