VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Träningsresa

Jag har precis hittat min drömresa inom träning(!) och den går utan tvekan till Alperna(!), precis..Alperna.

Det är en vandringsresa med Yoga där man vandrar genom tysta dalar, över höga berg och in i pittoreska bergsbyar. Det är en vandringsresa där man får välja vandringsled med allt från nybörjare till expert.

Man bor på det svenskägda Hotellet Monterosa som ligger inbäddat i den Italienska byn Alagna.

Självklart lockar även träningsresa till varmare länder, där man kombinerar sol, bad och träning till max. Men Alperna och vandringslederna lockar lite extra just nu, så den platsen tar jag gärna och besöker på sommaren.

Att få uppleva en riktigt mysig och fin natur är något jag lätt skulle göra och gärna där man kan kombinera träning. Så denna resa skulle jag vilja ta med mannen i mitt liv på <3, för HAN om någon skulle älska den.

Nog för att jag skulle uppskatta träningen mer än naturen, och Niklas skulle uppskatta naturen mer än träningen, men då får vi båda ut något fantastiskt av detta och inte är det många som har besökt Alperna misstänker jag **ler**

Jag tycker att ni ska kika in sedan herewego om det är så att ni funderar på en träningsresa, för där finns det ställen och utflykter att boka upp sig på, så som golf, fotboll, sport, active och travel.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna