VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måste spy av mig lite nu..

Usch fy, blä och f*n vad förbannad jag blir på en viss person!!! Egotrippad är bara förnamnet, resten behåller jag för mig själv!

Allt är så mycket lättare att vara själv, man rår bara om sitt och sina barn och det finns ingen annan att räkna med! Så skönt att en vacker dag slippa allt som har med DIG att göra, längtar så mycket att du anar inte!

Tänk den dagen jag inte längre står som gift (vilken befrielse), den dagen jag och min dotter får MITT efternamn, ska kämpa skiten ur mig för att Casper också ska byta efternamn, för NU har kampen börjat!

Just nu är allt kämpigt, men ju längre tiden går destå lättare kommer precis allt att bli, det vet jag.

Tro inte att jag vill ha tillbaka Dig bara för att jag säger att känslorna finns kvar, utan jag ser det goda i dig som en gång i tiden fanns där, nu ser jag bara en snusande, rökande, drickande, festande och egotrippad person och det är sjukt avtändande så du anar inte, sånt går jag inte igång på!

Så att få ha mina underbara älskade barn hos mig kommer vara det bästa en förälder kan få <3 Kommer kämpa för er livet ut, det vet ni, aldrig någonsin att jag släpper er <3 Ni är mitt liv och mitt allt.

Älskar er <3


Kommentarer


  1. Camilla 23 oktober, 2014 on 14:26 Svara

    Låter som du har en tuff tid just nu :/ Men du verkar hitta styrka hos dig själv och barnen iaf, så heja dig! Helt klart bättre vara själv än i fel sällskap, absolut!

    Ja, kan ju vara stor skillnad att vara född i februari i jämförelse med november. Nästan ett år kan göra stor skillnad! Sen är ju mognad indivuellt, men i förskoleåldern kan det vara märkbart tydligt när på året ett barn är fött.

    • angelixa84 23 oktober, 2014 on 18:33 Svara

      Ja, detta är vad jag känner kring allt som händer.
      Vi får se vad framtiden utvisar, men just nu är detta vad jag känner.

      Men sonen och barnet får mig att kämpa och må bra 🙂

      Ja, när dem är små märks det väldigt mycket i ålder, men inte i större åldrar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna