VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slicka såren

Denna gång har jag efter en separation valt att INTE välja första bästa, utan nu ska jag verkligen känna efter om denna person är rätt eller inte. Om personen är någon jag skulle kunna tänka mig att leva ett långt liv ihop med, jag tänker inte starta ett förhållande med lögner och svartsjuka/misstro för det kommer att sluta i katastrof!

Jag tänker inte ta någon bara-för-att, nä! Nu ska jag se en potentiell pappa till barnen, en kille som har en svartsjuka på normal nivå, en kille som inte behöver misstro och misstänka mig konstant och där jag under flera år alltid ska försvara mig! Aldrig i livet att jag går igenom det igen, jag tror att mycket av detta orsakade min depression och ätstörning som jag nu i dag nästintill är helt kvitt.

Depressionen är nästan som bortblåst, men visst finns det dagar då jag tänker tillbaka och mår dåligt över att jag ens stannade kvar i skiten, och ätstörningen är något jag aldrig till 100 kommer att bli kvitt, men jag vet att jag idag ser maten på ett helt annat sätt än för bara någon månad sedan. Jag har fortfarande svårt att äta inför folk och svårt att äta ris och potatis, men jag äter dem (iallafall nån gång i månaden), pasta har jag inte kunnat äta än, så som korv och hamburgare (men den dagen kanske kommer).

Men jag vet att jag är lyckligare nu, lyckligare än jag varit på nästan 6 år, och jag kommer att bli lyckligare, det vet jag!

-Tack livet för att du fick mig att inse hur ett förhållande ska vara!


Kommentarer


  1. Sandra 19 september, 2014 on 05:43 Svara

    Bästa inställningen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna