VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt nya liv

Efter en underbar natt som spenderades med min man Niklas så känner jag nu mig starkare att starta mitt nya liv, ett liv där jag kommer att vilja ta emot hjälp hur svårt det än kommer att vara.

För efter denna pratstund med mycket skratt, gråt och irritation så känner jag mig säker på vad jag vill med mitt liv. Självklart har jag alltid vetat att det är Niklas jag vill spendera hela mitt liv med, men mycket har kommit i mellan som förstört mycket, men nu är jag mer säker- han är mitt liv! Han och Casper är dem två liven i min framtid och jag kan inte tänka mig ett liv utan dem <3

Så i morgon ska jag träffa psykolog för att prata igenom allt i mitt liv, allt som orsakat de fel som förstört det mellan mig och N. Jag är supernervös och vet att jag kommer gråta mig igenom hela samtalet, för jag kan knappt tänka på allt skit utan att ha gråten i halsen.

Tror mest jag skäms för att ens ha problem att prata om, att JAG och mina sjuka tankar har orsakat detta. Att prata med någon utomstående kan vara skönt, för den människan är neutral och inte på någons sida. Jag kommer att skämmas för att ta upp mina problem, men vet också att det är början till ett lyckligare liv, så nu måste jag ta tag i det h’r och inte backa som jag alltid gjort.

Kanske kommer jag att få äta lyckopiller, medicin för att orka ta mig igenom allt, men jag gör vad som helst för att bli lycklig igen <3

Så nu ska alla misstag rättas till och vi ska ha en lycklig framtid ihop!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna