VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tankar…

Igår var det en dag för tankar kring familj och vänner, mycket snurrade och mycket fick mig att tänka. Både gott och ont, men det mesta för att få mig att inte hamna i samma träsk där jag varit tidigare och håller på att ta mig upp i från. Man kan inte göra allt man vill när man har familj, men mycket borde jag kunna göra, mycket mer än jag gör.

Eftersom att jag är sjukskriven på heltid så är jag hemma mest hela tiden, jag träffar sällan folk och kommer inte ut i nattlivet eller liknande. När jag väl vill gå ut så är det inte det lättaste…

Så nu har jag börjar att tänka över mycket inom familjen och vänskapen, mycket ska kapas och släppa taget om för jag orkar inte jaga folk, känna mig som den fula ankungen. Nu är det jag! Jag måste göra saker som får mig att må bra, jag orkar inte sitta inne hela tiden, i samma kläder och se samma väggar, tak och lekpark dag ut och dag in!

Så om någon känner för att vara min vän, hör av er. Jag måste hitta ny vänskapskrets, min förra är tydligen inte densamma längre. Kanske beror det på att vi lever olika liv -och ja, jag vet, det ska inte vara så, men tyvärr är det så- Så nu behöver jag likasinnade vänner, vänner som verkligen vill ses och hitta på något.

När det gäller familjen så ska även ändring där ske, för nu orkar jag inte längre. Jag har kapat med dem som bara tar energi och så har jag blivit sams med några för fridens skull, men mest för Caspers. Vissa kommer aldrig och har aldrig velat lära känna Casper och ni har haft er chans, nu kommer inga fler.!

-Så där, nu har jag lättat mitt hjärta! Nu sker det förändringar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna