VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torsdag

234 Tänk att han snart är 4 år <3

En dag som först inte blev som planerad och som avslutades bra.

Vi hade tänkt att besöka tivolit som öppnade idag, jag trodde att det var runt 11 och hade därefter planerat att vi ska åka dit så Casper får åka lite, sen hem och äta innan vi skulle få besök.

Nu blev det inget tivoli eftersom dem öppnade kl 17(!) så det blev lite ”mys” hemma med en rastlös, trött och icke medgörlig Casper istället.

Men dagen i sin helhet har varit toppen och nu hoppas jag att C sover hela natten så han orkar leta påskägg med påskharen imorgon, vi ska nämligen möta upp Sandra och hennes son på ett ställe i stan där dem har gömt påskägg som barnen får leta efter *spännande*

Hur har er dag varit?


Kommentarer


  1. emmalous 17 april, 2014 on 21:18 Svara

    Vår dag har varit toppen. Har jobbat hemifrån å sedan haft barnen hemma. Äldsta sonen har pluggat lite, han var dålig i mer än två veckor å trots att han bara går i ettan så är det mycket han missar liksom. Så han har inte varit på fritids alls denna vecka utan med mig på jobbet. Efter lunch fick han spela lite å latcha med brorsan. Sen blev det klippning av båda sönerna å bad på det. Och självklart gick de påskgubbar.

    vilken söt son du har 🙂 var har su köpt kanin-diademet?

  2. emmalous 17 april, 2014 on 21:18 Svara

    * med på jobbet för att plugga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna