VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Energy Armor

Jag är återförsäljare för Energy Armor och är det något ni funderar över så hör av er så ska jag se till att fixa fram ett bra pris åt er. Med andra ord så tjänar ni på att beställa via mig.

OM ENERGY ARMOR

Energy Armor är designad för att arbeta med kroppens naturliga energifält. Energy Armor är en favorit likväl för barn, vuxna så som för elitidrottaren. Alla behöver vi en balans i kroppen för att må så optimalt som möjligt! Energy Armor designas i USA och tillverkas i Kina och vulkanaskan som är fylld med negativa joner är från en vulkan ute i havet i Japan.

VARFÖR ENERGY ARMOR?

Energy Armor har en ”öppen bok” process som är helt naturlig. Vi tillvaratar ren mineral (Turmalin) och vulkanisk aska som är extraherade från jorden. Vår produkt är gjord för att räcka för flera år. Vi stoltserar med kvalitet och vi vill erbjuda den starkast negativt laddade produkt på världsmarknaden.

HUR LÄNGE HÅLLER DET?

Ett Energy Armor armband är designat för att behålla sin frekvens på obestämd tid. Energy Armor armbandet innehåller mer negativa joner än någon annan produkt utav sin sort, försäkrande om att den kommer bibehålla sin frekvens på obestämd tid. I snitt tappar ett använt Energy Armor amrband bara ca 10% per år.

20130801-104502

Är ni intresserade av att köpa?

Kontakta mig på [email protected]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna