Här skriver och "bor" en tjej bosatt i Västerås. Tillsammans med sonen så tar jag mig igenom dagen. Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Mys

Nu snöar det även här.. trist, men vi slipper den snart! Har bara en dag kvar i Sverige sen är det Thailand för heöa slanten. Men nu ska vi äta hambugare ..

Annons

3 reaktioner på ”Mys

  1. Svar från den gamla bloggen:
    Ja här uppe är sjukt! Liksom här försvinner ju aldrig snön känns det som..eller jo typ i maj eller nåt..eller april..det är skit drygt -.- och förrgår så var det jättefint väder och sen nästa dag poff så började de snöa som sjutton igen :( buhu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mer inspirerande läsning:
Annons