Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Mys

Nu snöar det även här.. trist, men vi slipper den snart! Har bara en dag kvar i Sverige sen är det Thailand för heöa slanten. Men nu ska vi äta hambugare ..

3 reaktioner på ”Mys

  1. Svar från den gamla bloggen:
    Ja här uppe är sjukt! Liksom här försvinner ju aldrig snön känns det som..eller jo typ i maj eller nåt..eller april..det är skit drygt -.- och förrgår så var det jättefint väder och sen nästa dag poff så började de snöa som sjutton igen :( buhu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons