VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndag

Igår blev det en utekväll med tjejerna och det var både behövligt och uppskattat. Det var fem månader som jag senast var ut och tog ett glad vin/cider och nu kommer det nog att ta ännu längre tid till nästa gång, för nu har jag gått ut och dansat en sväng. Bara att blicka frammåt och se ljuset i tunneln gott folk!

Jag är inte alls bakis utan mår prima ballerina. Jag var nästintill nykter igår/natt, lite lullig var man men inte så jag direkt kände mig onykter och det var faktist skönt. För det värsta är när man inte alls minns kvällen och mår som skit dagen efter. Har faktist hunnit med en promenad med Annso och lilleman till affären. När vi kom hem upptäckte jag att jag hade glömt kvar nycklarna inne och Niklas var ute på sin egna promenad, så jag och Casper roade oss i kylan och snön tills C blev för trött att jag fick bädda in han i vagnen med filten tills Niklas kom hem, vi fick kanske vänta 30 min skulle jag gissa. Mina tår var som istappar och Caspers fingrar frusna, så det var skönt att han kom till slut.

Nu sover lilleman och jag ska snart sätta igång med lunchen som består av torsk i gryta som serveras med kokt potatis.

-Go Middag!


Kommentarer


  1. mrsjanuary 4 mars, 2012 on 11:56 Svara

    Vad skoj med en utekväll!! Det behöver man ibland.
    Lägger du ut receptet?
    SV: Vi var till Hua Hin i Thailand. Helt okej, men vi åker inte dit igen. Anledningen att vi åkte dit var att vi fick hyra en kompis hus för en billig peng. Vår favvis i Thailand är annars Koh Lanta. Vi funderar redan nu på vilken av öarna vi siktar in oss på nästa vinter. Förra året var vi til Karon. Vi har velat ha nära till sjukvården nu när vi har rest för Smilla har varit så liten, men nästa gång beger vi oss ut i övärlden mer.
    Vart vill ni?
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna