VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Viktnedgång

Tänkte visa två bilder på mig för ovanlighetensskull så ni får se varför jag tränar och varför jag äter den maten jag gör och varför jag vill gå ner lite.

Jag skulle vilja få bort lite från låren, magen och armarna, sen om man tappar runt kinderna är bara ett plus. Jag försöker verkligen att äta sunt, men om jag tabbar mig så ser jag till att göra det bättre dagen efter. Jag vet nu att många av er tänker: Hur kan hon tänka så osv. Men alla är vi olika. Alla är vi säkerligen missnöjda med något.

Jag vägde i höstas/vintras 54 kilo och idag har jag gått upp lite men inte så jättemycket. Jag vill gärna ner till 55-56 kilo. Där trivs jag bäst! -Så nu kör vi igång med en timmes Zumba!!! Svetten ska spruta och konditionen ska jobba.

Ses om en stund igen!!


Kommentarer


  1. Martina 1 februari, 2012 on 10:10 Svara

    Tycker du är jätte fin som du är gumman! Men förstår exakt hur du tänker och känner. Hoppas zumban gör susen så du känner dej nöjd 🙂 KRAMAR!!!

  2. Sandra, Colins mamma 1 februari, 2012 on 10:33 Svara

    Ja lite värme vore inte alls fel. Förstår hur du tänker sådär känner jag också att ett par kilo mindre inte alls vore fel just på magen mm. Huvudsaken är ju att man är nöjd och att det är lagom liksom.

  3. Sandra, Colins mamma 1 februari, 2012 on 10:59 Svara

    Jag har funderat på att åka iväg och ta körkortet sådär men är rädd att jag längtar ihjäl mig efter Colin de veckorna. Min sambo har väl varit för feg för att övningsköra med mig. Men nu har jag äntligen fått bidrag till att ta det så nu är det bara viljan det hänger på.

  4. Angelica 1 februari, 2012 on 11:49 Svara

    Jag tycker med att de är skit snyggt med svart hår och röda slingor. Så de blir nog de. Hihi. Men några månader kvar tills jag ska fixa håret. Haft en trevlig helg?

  5. mrsjanuary 1 februari, 2012 on 19:54 Svara

    Tycker du ser supersnygg ut! Men jag förstår dig, alla har väl en trivselvikt.
    KRAM

  6. Fiffi 2 februari, 2012 on 13:22 Svara

    Du är ju HUR FIN SOM HELST!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna