Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Män kan också baka

Karln fick ett riktigt sug efter kanelbullar tidigare idag, så ha begav sig till coop för att köpa ingredienserna. Sen blev han suuuper duktig med att göra dem, första gången faktist <3

Kan ärligt säga att hans bullar blev bättre än mina.

Nu ska jag göra en supergod maträtt.. seee ya later!

En reaktion på ”Män kan också baka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons