VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Känslor

Detta ämne måste vara det mest jobbiga som en människa kan gå igenom. Det är på både gott och ont som känslor finns. Det mest underbara måste vara känslorna till den/de människorna som man älskar och håller av. De känslorna kan man inte sätta på kartan, de bara finns där. Men de negativa med känslor är när man inte vet vilket håll man ska dra åt. Man vill något men vet inte hur man ska bete sig, man vet varken ut eller in. Gör jag fel eller rätt, de känslorna är inte att leka med.

Just nu har jag en väldigt känslofylld dag, morgonen började bra på ett vis, jag fick lämna min solstråle på förskolan, men när man kommer hem till sin boning och man är ensam så börjar alla känslorna ta fart och man mår skit. Nu hoppas jag verkligen att alt blir bättre och att dagen kommer sluta på ett bra sätt. Jag hoppas verkligen, men det ser väldigt mörkt ut!

Nu ska jag ta och vara possitiv och svara på era underbara kommentarer!


Kommentarer


  1. Martina 20 september, 2011 on 10:02 Svara

    Va jobbigt att du känner så. Jag kan känna så vissa stunder, vill bara sätta mig och gråta, tycker allt är jobbigt och fel. Kan inte sätta fingret på det. Men oftast känns det bättre efter en stund. Man ska låta det komma ut! Gråt eller gå och grubbla lite. Försök tänk om det är något speciellt varför du känner som du känner? Något som tynger dig? En relation? Jobb? Finns ju massor av små små saker som känns jätte jobbiga! Jag mår tex rätt dåligt prykiskt när jag inte tränar, är inte nöjd med mig själv och min självkänsla är dålig. Jobbar mkt på det och tycker det blir bättre och bättre. Hoppas du känner dig bättre och att du får en bra dag och förhoppningsvis en underbar kväll med din son och man! Många kramar!!

  2. Mamma till William och prinsessan i magen 20 september, 2011 on 10:04 Svara

    God förmiddag snäckan..
    Ja känslor kan vara jobbiga i bland. Jag älskar att det finns känslor att man känner hur mycket man älskar sitt liv med man och barn..och man har det bra..Klart det finns dagar som bara är så jobbiga så man blir arg och ledsen..Men det hör till livets gång.
    Hoppas att du får en fin tisdag som möjligen och du kommer må bra.kram kram

  3. Mamma till William och prinsessan i magen 20 september, 2011 on 10:05 Svara

    Ja det ska bli så skoj sen när man får hem fotona och kan rama in korten i hemmet..kram kram

  4. Mamma till William och prinsessan i magen 20 september, 2011 on 10:10 Svara

    Så go du är gumman som blir glad över mina ord 🙂 Ja utan sina barn skulle livet inte se ut som det gör i dag..
    Vad ska du göra undertiden som din son är på förskolan i dag? Ska snart börjar damsuga är tanken men har inget sug att göra det men måste..hihi-krma

  5. Mamma till William och prinsessan i magen 20 september, 2011 on 11:15 Svara

    Så där nu är man klart med damsugningen..hade behövt tvätta golven men men det hoppar jag för den orken har jag inte..
    Så skoj med tatuering,,vad för fint blir det? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna