Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Fredagsgöra

Sitter nu på medicinska dag ården och får en sk propplösning i porten så jag kan använda den till både fl och antibiotikakurer som inom kort kommer att startas upp.

Nålen är satt, vätskan är i, nu skavi vänta 30 min sen prova att backa och se om vi får loss den sk. Strumpan som sitter och gör att det inte går å ta prover ur porten.

Fungerar det inte så sprutar vi i ny vätska och väntar i 30 min igen… osv tills den lossnar.

Sen ska jag ta mig till apoteket för å hämta ut järnet som spec.mödravården ska hjälpa mig med, och där tar det också en stund.

Så som det ser ut nu firar jag in min fredag på sjukhuset, men av goda själ.

På måndag ska jag tillbaka till spec. Och få en andra dos järn, för det är riktigt lågt och jag hoppas ganska snabbt kunna känna skillnad i järnvärdet. 

Nu är jag mest bara trött och blek, anfådd och orkeslös. 

Hur har ni det?

Annons

Nära nu

Vänstra bilden är tagen för två veckor sedan och den högra bilden för 2 dagar sedan.

Bebis är fixerad och sitter nu fast, trycket nedåt varade i flera dagar, kanske just för att förbereda sig.

Så nu håller vi tummarna att bebis i alla fall kan hålla ut till nästa vecka, för på fredag ska jag ordna med porth a cathen samt få i mig en järnkur intravenöst, för den är viktig och behövs inför förlossningen.

Sen vill jag ha en allra sista helg tillsammans med mina små bebisar samt karln innan vi ger oss in i 3 barns världen <3

Så jag hoppas att helgen bjuder på något skoj, kanske badhuset, biobesök och nån trevlig restaurang tillsammans med de mina <3

Hur har ni det?

Annons

Frukost!

Som ett av de första mejeriföretagen i världen introducerar Arla en mjölkdryck som är som vanlig färsk mjölk – fast utan laktos. Mjölken smakar lika gott och innehåller samma naturliga proteiner, vitaminer och mineraler.

Arla Färsk laktosfri mjölkdryck finns i två varianter om 1 liter – mellanmjölkdryck och standardmjölkdryck.

Arla har tillverkat färsk mjölk i över 100 år. I takt med att efterfrågan på laktosfria produkter ökar lanseras nu Färsk laktosfri mjölkdryck. Produkten avnjuts som vilken mjölk som helst, både varm och kall – både som dryck, i kaffet, i matlagning och bakning.

Polarbröd

Brödet har en mild och god smak som passar lika bra för stora som små smaklökar.

Dessutom har brödet låg sockerhalt och är nyckelhålsmärkt, vilket gör Polarbröd Sund & God Vete till ett klokt val av bröd. Passa på − samla hela familjen och duka upp till en mysig frukost eller brunch med Polarbröd och alla era favoritpålägg!

Smaklig spis!

Annons

Nytt från Skip Hop

I bland tror jag banne mig att det finns dem som kan läsa ens tankar :)

I dag hände det mig, faktiskt.

Jag skulle ta tag i BB-väskan, se till att packa den inför fl, för nu är det bara 3 veckor kvar innan bf och båda barnen kom efter 37 fulla veckor, det betyder alltså att det bara är en vecka kvar, så jag måste förbereda mig utifall att.

Sen när jag lagt upp alla bebisens kläder, blöjor, filtar osv så kom jag ju på att jag inte har något att packa i .. *gaaaah*

Öppnar min mail/internet för att se om det kan finnas nån snygg och smart skötväska som kan tänkas komma inom kort så jag får med mig det upp.

Då hade jag fått ett underbart mail från Amvina och Skip Hop om att just Skip Hop kommer med nya utseenden och förbättringar på sina skötväskor?! , Alltså hur underbart var det inte att få detta mail?!

untitled

 

Vill ni läsa om deras väskor så klicka er in här

Jag fastnade direkt för Heather Grey och Tonal Chevron, vilka är era favoriter?

Så nån av dessa två kommer jag få äran att visa upp och packa ner det som alltid kommer att behövas i en skötväska.

Senare idag eller imorgon ska jag ner till förrådet och piffa upp barnvagnen med dessa som jag tidigare fick från Amvina <3 –Läs här!

Hoppas ni har en toppendag <3

Kraaaaaaam

 

Annons

Röntgen

3363526_2048_1152

Fick ett samtal i morse om att jag skulle upp till röntgen för att se vad som kan vara fel med min Port a cath, det går superenkelt att spola i vätska men den backar inte, något är alltså stop.

Så koncentrationsvätska och röntgen gjordes, sen skulle läkaren ner och granska bilderna för att sen prata med min lungläkare som i sin tur hör av sig till mig.

Förhoppningsvis är det bara ett litet stop nånstans som kan lösas upp med en propplösningsvätska, i värsta fall är det helt knas med porten att den måste bytas, men jag hoppas innerligt på att det bara är stop nånstans på vägen, för den fungerar ju, gör inte alls ont.

Nu är jag hemma och förbereder pannkakor innan barnen ska hämtas hem från fsk och skola <3

Ska nog ta och blunda en pyttestund för ögonen svider och kroppen är trött.

Ha en toppendag!