Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons
Annons
Annons
Annons

Barnprodukter

Iiiiiih, jag är sååå mesig just nu :P

Kikar runt på en helt ny sida som jag aldrig upptäckt tidigare, och jag förstår inte varför?! Varför har ingen tipsat om denna sida tidigare, det finns ju jättemycket fint, gulligt och snyggt till kidsen att hitta.

NewHeaven.se

Nu vill jag ha en liten bebis att klä, att mysa in i en gossig filt, en spjälsäng.

Deras kategori, rea är något att spana in lite extra på, för här man man göra fynd.. hihi

Kläder från Alfons, Disney, Petter&Kajsa m.m. här finner ni dem :D

Har ni sett eller hört talas om sidan tidigare?! Finns det något speciellt som ni vill att jag eller andra ska kika lite extra på?

Åååh, nu såg jag också att deras Nyheter är prisnedsatta, shit! Varför var/är jag inte miljonär, jag skulle ju då ha shoppat upp massor.

Denna söta UV-dräkt kostar endast 199kr och Moa-Li skulle passa såååå bra i den

Solskyddsdräkt

En regnrock är något jag skulle vilja ha, men eftersom dessa kläder icke finns i min strl så får det väl bli en grön till Casper

Regnrock-Paddington

Alltså, kolla in denna kudde <3

Kudde-kiwi               Leksaken Speldosa-gul-karusell

Vad tycker ni om sidan? Något ni skulle vilja tipsa vidare om.

Tjing!!

Sponsrad

 

Annons
annons