Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons
Annons

Midsommar 2016

Tänkte att jag lite snabbt och snyggt kunde blogga om gårdagen medans jag ändå står på bandet och promenerar.
Detta år firade vi åter igen på ny plats, vi verkar testa nya platser varje år. Lundby var årets destination och här trivdes vi väldigt bra, så hit återkommer vi nog nästa år :)


Barnen hade kul, vi trivdes, här var det riktigt mysigt.


Sen till den sorgliga men minnesvärda biten..

Här är jag döpt, här ligger min morfar och mormor <3

Det var 16 år jag sist besökte kyrkan på Lundby, men graven har jag besökt minst 1 gång om året.

Det var 16 år sedan morfar begravdes här, det var sist jag var här, så känslorna i kyrkan gick bananas, många minnen svepte förbi, men jag lyckades hålla tårarna tillbaka, även om jag bada ville skrika rätt ut att jag saknar han.


Sen for vi hemåt för mat, tårta och bus.

Jag somnade en stund mot kvällen, för jag sover så sjukt dåligt om nätterna.

Hur hade ni det?Annons

Inredning

Skylt Välkommen

Jag personligen älskar inredning i alla dess former, gammalt som nytt, till vuxna eller till barn, vitt eller färgglatt! U name it! Men jag älskar det!

Främst föredrar jag vitt, lantligt med en blandning av nytt och ek.

Många gånger köper jag inredning fast vi inte ens behöver eller har plats, men hittar jag nå snyggt så skapar jag plats <3

Gör inte ni så?

Alltid finns det nån vrå att fylla eller nån hylla som behöver mer sällskap.

Nu när rean är igång i flera butiker så har jag svårt att motstå favoriterna som en gång var svindyra och som nu är på rean. Som igår då köpte jag en skohylla, hylla till badrummet/toaletten, och två snygga krukor.

Tidigare köpte jag två snygga ljusstakar och en massa annat smått och gott.

Även en och annan blomma har fått flytta in till oss :D

Även nu sitter jag på en sida och beställer, nämligen inne på textilpresentia, är det nån sida ni tidigare har besökt?

Skylten (bilden högst upp) har jag lagt i kundkorgen, kommer nog bli en och annan inredningspryl till.

Har ni nån favorit butik som ni vill tipsa om?

Ha en toppendag alla underbara söta läsare… kraaaam

 

Annons

Prenumeration

 

När jag var liten prenumererade vi alltid på kamratposten, Bamse, Kalle Anka osv. Jag älskade att få hem tidningarna och det slutade alltid i bråk med syskonen om vem som skulle läsa tidningen först och vem som först  skulle ha/sätta ihop leksaken som följde med.

Så här på rak arm kommer jag inte direkt ihop vem som vann, men jag kan nog kännas vid att jag som äldst och störst oftast vann :P Eller den som var hemma först tog så klart tidningen och läste innan de andra kom hem -det gäller att vara smart.

I dag så prenumererar inte jag på nån tidning men de gånger jag har gjort det så har det varit nån föräldrar/mama tidning eller en inredningstidning.

Casper har varit på mig ganska många gånger om att han vill prenumerera på både den ena och den andra tidningen, men jag vet inte egentligen varför jag sagt nej och varför jag tycker att det inte är ”värt”.

Kanske kan dagens titt inne hos tidningskungen få mig att ordna en prenumeration åt grabben <3

Både Casper och Moa-Li gillar ju Bamse, så kanske blir det han som får dimpa ner i brevlådan tillsammans med alla räkningar å all reklam.

Eller blir det Ninjago, Star wars eller Marvel ?!? Alltså detta blir svårt, …får nog göra en tombola och dra lott, för annars klickar jag nog hem alla tidningar :P

Vad tror ni?

Annons
annons