Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Ny vecka

I dag träder vi in i ny vecka, nämligen 32 <3

Nu kan jag äntligen börja räkna neråt, för båda barnen har kommit 5 veckor från nu, så kanske kommer denna krabat även runt samma tid <3 Iså fall är det kanske dags att börja packa bb-väskan, ordna med bebisens kläder, säng, ta upp babynestet, gå igenom barnens bebiskläder och se om det är något vi kan använda nu, samt att se till å köpa en syskonvagn.

Mycket på kort tid, men det ska vi hinna, bara Niklas är hemma så ska jag kunna röja runt i förråd och kartonger ostört(!?) hehe, vem lurar jag nu..

Ostört?! Nja, lilltösa är nog med och hjälper till ganska duktigt ska ni få se.

Hur har ni det?

Annons

Värdelös!!

Guuuuuuuuud vad jag känner mig sämst just nu!

Hinner knappt med någonting som ska göras :/

Att finna tiden och orken till att ens ta sig upp ur sängen är ett jobbigt omen just nu..

Att hosta sig igenom dagar och nätter, sen lämna och hämta barn på skola/fsk 5dagar i veckan, och däremellan hinna med läkarbesök, terapeut, bm, ul , sig själv, mat osv på dessa 5 timmar från det att jag lämnar till det att jag hämtar barn är ingen lek.

Att jag redan har en sjukdom som är påfrestande så fort en infektion smyger sig på gör inte detta lättare när järnvärdet är på 92, man är gravid och inte får nån sömn.

Humöret tryter, orken finns inte och viljan säger nej till allt, för det enda jag vill är att ligga ner och sova och vakna upp när bebis vill ut, sen ta medicin så infektionen försvinner och sen få upp mitt järnvärde så jag kan bli som människa igen.

Så bloggandet och allt annat får komma sist på min lista :/ Tyvärr, men även mycket annat skjuts åt sidan så jag orkar med barnen varje dag.

Hoppas ni har det bättre.. kraaam

Annons

Tivoli -Köpenhamn

IMG_4862 IMG_4863 IMG_4865 IMG_4867 IMG_4878 IMG_4884 IMG_4888 IMG_4891 IMG_4892

Tänkte bjuda på ett litet inslag av vår resa till Köpenhamn <3

Hela syftet med resan var att få komma bort från verkligheten och fira nyår på annan plats, för det har vi nämligen aldrig gjort, sen ville vi såklart skämma bort barnen lite extra.

Tågresan tog runt 5,5h inkl byte av tåg i Linköping, smidigt och enkelt, kunde dock ha varit ett lite skönare och mer tystgående tåg de 2,5h det tar till Linköping.

Men därifrån till Köpenhamn fick vi åka med ett riktigt tyst och snabbare tåg, så där var det en fröjd för öronen att sitta.

Barnen hade det liiite kämpigt att sitta still, men det förstår jag, förväntan och spänningen tog i lite väl mycket.

Bron över till Danmark gick snabbt så där fick man vara snabbt om man ville se/ta kort, tyvärr väldigt dimmigt på ditvägen men destå finare hem.

I Danmark steg vi sedan av, checkade in på hotellet och la oss en stund för att räta ut ryggarna, sen begav vi oss ner mot stan för att kika runt lite.

Tivolit är något jag lätt besöker igen, både vintertid och sommar.

Det jag gillad mest med staden var att det fortfarande serverades fika och mat på uteplatserna, vissa hade infravärme och vissa inte, men folk satt ute och åt, det var riktigt mysigt att se.

Tycker fler städer i Sverige ska ta efter det, för väl under tak med värme var det som att sitta inomhus :)

Självklart besökte vi den officiella LEGObutiken mitt i stan, där barnen fick leka, bygga och köpa med sig LEGO hem.

Men höjdpunkten var nog Tivoli, vackert, spännande och riktigt fint!

Hit återkommer jag mer än gärna i sommar, och till samma hotell -Scandic Copenhagen!

Annons

Apoteket på nätet

logo

Ni har säkert märkt att ALLT går att handla via nätet nu för tiden så som ex kläder, mat, skor, inredning m.m

Ni har säkert också förstått att medicin och apoteksvaror också går att handla via nätet och det är vad jag kommer att lägga mest focus på i detta inlägg.

Jag minns på den gamla goda tiden då apoteket enbart fanns på ex stan och sjukhuset och man fick gott anpassa sig till deras öppettider på vardagar, helger och röda dagar.

Hann man inte köpa eller hämta ut medicinen under dessa tider och dagar så fick man gott vänta på att de öppnade igen.

Jag som alltid varit i stort behov utav medicin måste alltid ha tillgång till apoteket, inte bara för att beställa hem utan även för att kolla vilka recept som utgått och vilka som finns kvar att hämta ut från.

Det går nu även att beställa via nätet så att du antingen hämtar på ett specifikt apotek eller att du får det direkt hem i brevlådan -framtiden är här-

Så ni som bor på landsbygden eller ni som är äldre eller bara har svårt att ta er till närmsta apoteket kan enkelt och bekvämt se era recept samt beställa från apotekets ordinarie sortiment bara genom ett klick på datorn.

Sen har ni allt hemma efter 1-3 leveransdagar samt att det inte är nå specifikt porto utan allt vägs och går efter hur mycket det ni beställer väger, så räkna med 29 – 69kr i frakt.

Lycka till med shoppandet!

Annons

Retrohylla

106845

Jag kan nog med stor sannolikhet sätta allt jag äger och har på att det är många fler än jag som Ä L S K A R denna retrohylla –stringhylla

Jag minns att jag hade en sån när jag var runt 14 år, den satt i mitt rum och jag hade allt möjligt i den hyllan (precis en sådan som på bilden högst upp).

När jag flyttade till eget boende samma år jag fyllde 17 så tog jag med mig denna, men av nån skum anledning kom den aldrig upp på väggen utan blev liggandes i förrådet i massor med år.

En dag gjordes en rensning i förrådet och då åkte den hyllan med till tippen, för jag hade ju inte använt den, och trodde att jag helt tappat intresset för den.

I dag ångrar jag mig stort att jag gjorde mig av med den, för den kunde ju ha sparats till dess att jag fick tillbaka intresset :/

Så nu står man här många år senare och hoppas att den kommer med i mina presenter i höst/vinter, för nu har jag läst på en del och insett att det går ju att bygga ut hur mycket som helst med dessa hyllor :O

Jag hade bara en bråkdel av all kombination som finns.

Nu är Retro inne som mode igen och jag är ändå stolt att jag ägt en av dessa 😀

annons