VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

You are beautiful..

  
Kickar igång dagen med en kopp kaffe i min nya mugg.. Älskar verkligen Cristina re muggarna… Blir en förmiddag i butiken idag. Efter jobbet ska vi åka förbi Elgiganten och införskaffa en ac, nu är värmen inne olidlig..

Hoppas ni får en fin dag, kikar in lite senare <3 puss 

Kommentera
Annons

Tillbakablick och litet sug och tips på preventivmedel?

  
Liten Leia ger nappen till bebis i magen… Tänk att det är över 4 år sen bilden togs…

Ligger precis och tänker på hur det är att vara gravid.. Minns bara det underbara.. Mysiga… Jag har förträngt allt det jobbiga… Minns det inte.. Skulle behöva va anteckningar och läsa.. För ikväll är jag så sugen… Tänk att få sitta o lukta på ännu en liten kärlek…  

 Det är verkligen något speciellt.. Åh så gott de luktar… Barnen vill ju knappt mysa lägre. På sin höjd man får en puss…

Kan man känna sig klar med barn? Kommer man alltid känna en längtan? <3 även om jag tycker det är tufft med två ibland.. Så känner jag mig inte klar ännu… Inte än.. 

Måste även ta tag i detta med preventivmedel, jag käkar mini-p idag har tyckt de har funkat bra sedan aborten, men sedan månader tillbaka så funkar de inte alls, har mens och mellanblödningar 3 veckor av 4 typ… Kul.. 

Så måste ta tag i att ringa gyn, men undrar vad jag kan bli erbjuden? Mår inte bra av hormoner och kopparspiralen sätter jag aldrig in igen, efter förra insidenten!

Har ni tips? 

Kram i värmen! Imorgon måste vi fixa en ac innan vi går ihjäl! 

Kommentera
Annons

Lyxfrulle när den är som bäst. 

 Startar dagen med frukost ute.. Mysigt <3 När man inte har bestämd semester så får man lyxa vardagen på bästa sätt :)

Idag är jag ledig förmiddagen tillsammans med barnen, sen har de själva önskat att hänga lite med mormor efter lunch. Tänkte passa på att handla lite inför helgen, håller vädret i sig blir det antagligen många grillkvällar ;)

God morgon finisar! <3 

Kram/ A

Kommentera
Annons

När ska ni gifta er?

Leia frågar nästan dagligen, mamma när ska ni gifta er? Att vi sla gifta oss vet vi, och Rickard friade ju som sagt.. Sen har vi inte kommit längre.. 

Vi hade tänkt gifta oss nu i sommar, men de har inte funnits tid till att planera.. Jobbet har tagit väldigt mycket tid, så bröllopet har hamnat på is liksom.

Men jag blir mer och mer sugen att slå slag i saken, men hur tusan ska vi gifta oss? Vi står fortfarande och stampar på ruta ett.. Vi kommer aldrig framåt när vi försöker prata om det. Ena stunden vill vi ha ett stort bröllop, nästa stund vill jag gifta mig tillsammans med de närmaste på en strand. Eller packa med hela familjen till new york o gifta oss där. Hur vi än gör så kommer det bli perfekt, det vet jag. Men vill komma framåt… Letade lite inspiration idag … Alltså den här brudbuketten.. Hur snygg är den inte?

  
Klänningen bakom ser väldigt enkel ut, jag tror jag vill ha en enkel, inte för pampig… 

Hittade en fin dukning också, ni vet ju att jag äskar rosa  

 
Jag vet att jag iaf inte vill ha ett stelt bröllop där festen går ut på att äta i flera timmar och alla sitter still på en stol. Eftersom barnen kommer vara med är det viktigt att det finns saker för dom att göra också… 

Åh, kommer aldrig bestämma mig… 

Puss o kram <3

Kommentera (1)

Det känns bättre och snygga naglar! 

Igår var en mycket bättre dag med barnen.. O läsa att andra folk har det liknande hjälper faktiskt! Då känner man sig inte så ensam. <3

Trivs så oroligt bra med mina nya naglar, tog en rakare modell denna gång oxå då mina vanliga gått av så mycket. Ni som är sugna på att fixa schyssta naglar och bor i Linköping med omnejd besök fina Cornelia. Jag började gå hos henne då min syster går där , fick ett presentkort där och sedan är jag fast. Så mysig , lugn tjej och otroligt duktig på det hon gör. Perfekt med lite egentid hos henne :)  

 
Nu har vi lite trubbel på jobbet som vi måste ta tag i, sen blir det en myskväll tillsammans med barnen. Funderar på att boka in ännu en lite tripp för familjen, har ni några tips? 

Kram/ A 

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig

>> <<