Med båda benen på jorden står jag upp nästan dygnets många timmar,arbetar som Undersköterska på hemtjänsten,mitt dygnet runt arbete är mina barn och vårt hem. Jag har tre underbara barn,alla med olika personligheter och viljor,dessa tre är Angelina,Leo och minstingen Charlie. Jag älskar att baka,jag är tokig i Google,tycker om att pyssla hemma och shoppa är en stor favorit. Här delar jag ned mig om min vardag och barnens tokerier,tycker att det är så kul att skriva \\\"dagbok\\\"så här och kunna läsa flera år bakåt. Mina foton tillhör mig. /Janine

Annons

En härlig Charlie idag

Måste bara få säga att idag har Charlie varit så härlig, från det att han öppnade sina stora bruna ögon tills han stängde sina bruna stora ögon. Hela vägen till dagis gick som på räls, inget tjat om att han inte orkar gå. När jag hämtade så blev han jätteglad och lite busig men strejkade inte, tjatade inte-inget. Hela vägen till centrum pratade han på om sina drömmar han drömt och inget tjat om att han inte orkar gå. 

Inne i affären var han hjälpsam och bar varor. Så vi knatade in till bageriet och han valde bakelser i form av pikatchu till sig själv och Leo, vi tjejer fick Budapest bakelser. (Jag måste sluta med sötsaker och gå ner i vikt). Söt-Charlie. 

En annan som är ganska söt (ibland) är Kinza, hon blir galen när jag på kvällarna tar fram the påse från PUKKA night time och hon norpar åt sig den på en gång, det är som om hon äter mynta-samma effekt. Kanske lavendeln?  

Imorgon blir en lång dag, svärmor är på väg från Chile så imorgon kväll ska vi till restaurangen och äta mat och träffa henne där. 

/Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons