Med båda benen på jorden står jag upp nästan dygnets många timmar,arbetar som Undersköterska på hemtjänsten,mitt dygnet runt arbete är mina barn och vårt hem. Jag har tre underbara barn,alla med olika personligheter och viljor,dessa tre är Angelina,Leo och minstingen Charlie. Jag älskar att baka,jag är tokig i Google,tycker om att pyssla hemma och shoppa är en stor favorit. Här delar jag ned mig om min vardag och barnens tokerier,tycker att det är så kul att skriva \\\"dagbok\\\"så här och kunna läsa flera år bakåt. Mina foton tillhör mig. /Janine

Annons

Feber Charlie,sömnlös mamma och psycho cat

Unge herr Charles har haft jobbig hosta ett par dagar nu och igår kväll fick han feber också. Nu ligger han tätt intill mig och gör så att jag svettas. Han va så orolig för att spy så han ville ha hinken. Borde sova för imorgon har Leo utvecklingssamtal i skolan…

Hör hur Kinza försöker gräva in sig till sovrummet och låter utanför men hon får inte vara här inne. Hade hon inte klöst så hade hon fått. Men nej, hon har rivit sönder tyg under sängen och klöst runt sängen (som köptes i augusti) och klöser på sänggaveln. Så nej tack ingen kisse här. 

Knäpp katt som gillar att bli buren som en bebis på axeln. Som hoppar upp på duschväggen och stirrar på en när man duschar. Aldrig får man vara ifred…inte ens när man sitter och skiter. 

Go natt! /Janine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons