Jag och mina tre pruttungar. En katt och Google nörd.

Annons

Pre Birthday!

Lämnade unge herr Charles till dagis imorse och tänkte att vad skönt med lite egen tid. Gick till Espresso house och drack kaffe och åt en bagel. Så skönt att bara sitta där ensam. Ska börja göra mer saker ensam. Förra veckan gick jag till olearys ensam. Tänkte gå på bio ensam nån dag också. Åkte och hämtade mamma och hon bjöd mig på god lunch idag, fick även triss lott med 60kr i vinst och presentkort på Lindex. Samt dessa fina blommor! Tack:)

Har varit stressigt idag, lämna Angelinas urinprov till Bromma, gick till banken för att fixa ID kort och bankomat kort till Angelina, varit hos fotograf, cellprov och hos optikern för att kolla hur mina linser sitter i. Mamma röd öga idag, för lite sömn och några öl igår…

Imorgon fyller jag 33år! Stor! Fast jag kan inte sätta ett nummer på hur gammal jag känner mig.

Jobb imorgon och sedan scouterna.

God natt! /Janine

Annons

Egentid efter jobbet.

Bara sådär! Chockad! Bestämde mig för att ensam gå och ta en öl efter jobbet och det gjorde jag. Kändes konstigt att vara ensam. But I did it! Jag minns inte när jag sist hade egentid… Knatade till Åhléns och köpte mudmask och en vitamin C spray från Lumenes nya serie Valo som betyder ljus. Sitter här hemma nu med ansiktsmask, tända ljus och en kall Mariestad. :) Inga barn hemma… men snart dundrar dom in. Imorgon åker vi till Salem igen, tänkte innan det försöka tvätta den så icke vita bilen. Vågar man köra in i en sån där bil-maskin-automatisk-tvätt-som-man-kör-in-i??! Har hört att det ska repa bilen?!Annars måste jag säga att jag mår bra! Jag mår bra! Jag mår bra! När har jag sagt det sist? Jag letar för fullt efter lägenhet i Salem och letar efter jobb,även vården. Men JAG MÅR BRA! Just nu gör jag det men man vet aldrig nästa vecka.

Charlie har fyllt 5år, nästa vecka fyller jag 33år (faktiskt så är jag jävligt OK med det!) och 1,5vecka efter fyller Angelina 11år! Jag har varit mamma i ELVA ÅR!! Elva år är mycket men på något sätt känns det som längre och samtidigt kortare. Tiden går fort! Snart har jag en tonåring hemma. Fast jag har ett tag fått känna på pre-teen… Är så glad att jag har lyckats på något vänster uppfostra en sån fin tjej, dock måste jag peppa på självkänslan mer-att våga. Förr vågade hon och var fearless men sen vet jag inte vad som hände. 33år och snart tonårsmamma, inte illa. :)

Vi hörs! /Janine

Annons

Min lilla bebis blir stor! 5År idag!!

Klockan är över 00.00 på natten men jag är fortfarande i 12/9-17. Idag fyllde Charlie 5år. F E M ÅR!! Herregud så fort tiden går för jag fattar då inte. Inte länge sen som han slutade åka vagn, bara ett par månader sedan. Nappen kastade han för två veckor sedan. Minns hur hemskt värkarbete jag hade, hemsk förlossning och därefter. Minns första natten på BB. Minns andra natten när jag hade lagt honom bredvid mig i sängen och när jag vaknade på morgonen så undrade jag i panik vart han var, då hade han på något konstigt sätt hasat neråt i sängen så att han låg under täcket. Charlie var första barnet som jag fick sova hela nätterna dom två första! Minns när mjölken kom och undrade varför han hade slocknat-jo för det rann mjölk i mungipan. (Hade mjölk redan från efter Leo, japp jag var en riktigt mjölkkossa)

Charlie… med tre ord beskriver jag honom som envis,bestämd och söt. I helgen var vi ju på överrasknings kalas hos moffa för Charlie. Idag fick han ännu mer tårta på jobbet och imorgon ska han få en liten tårta. Blir så här då detta är första året sen jag fått barn som vi inte gör någon kalas.

Ikväll var jag,barnen och Angelinas kompis och tittade på fotbolls match, Brommapojkarna mot Helsingborg. Det blev 1-1. Leo stor grät därifrån för självklart ville han att hans lag skulle vinna. Tack och God natt! /Janine

Annons

Allt tar min energi

Charlie opererades ju i fredags i rumpan och det var ”värre” än vad vi trodde. Dom fick klippa av kärlar,kranskärlar eller något. Just då fattade jag inte vad dom sa till mig. Trodde att han kunde gått tillbaka till dagis i må dags men inte. Han gör på sig så fort han pruttar och är fortfarande svullen där. Igår sprang han hemma och det började rinna blod. Nu på morgonen så fanns det bara torkat blod, blir det mer så ringer jag kirurgmottagningen. Stackarn ska behöva gå igenom så mycket. Men duktig är han!

Var häromdagen och åt på nyöppnade Gnarly Market här och jisses så god hamburgare jag åt! En crazy Burger med halloumi stället för kött, lökringar och massa gott. Kändes som att jag vräkte i mig den och fick matkoma. Det ända jobbiga är (just då funkade det ej) att man måste ladda ner deras app och själva beställa från appen. Tycker att det ska finnas gamla hederliga menyer! Kan ju ta en evighet för en att beställa från appen för en hel familj. Mycket fin inredning!

Trots Charlies rumpa igår så ville han spela fotboll men sprang inte så himla mycket och tog pauser. Som han älskar att gå där!Twilightsparklepony följde med och hejade! Även Leo spelar samma dag som Charlie men på andra sidan fotbollsplan.

Avslutar med en bild på katten Kinza! Ska hoppa av tåget nu och kila till jobbet.

/Janine

Annons

En stor dag för Charlie!

Idag kastade han sin napp i sopkorgen och sa Nu är jag stor! Så stolt han blev när han kastade den. Trodde att nattningen skulle bli katastrof men icke! Han somnade så fint utan den och sover gott bredvid mig.

Sen hade han även sin första fotbolls träning idag! Å så glad han varit hela dagen och tjatat sönder mina öron om När ska vi gå??Nu är min bebis stor… Kom på mig själv på fotbolls plan när jag skulle (som jag alltid gör)ropa bebis på finska när jag vill han något, men hejdade mig. Ville inte skämma ut honom då det fanns en finsk pappa där med sitt barn också. Jag är klar med barn känner jag men senaste dagarna har hjärnan spelat mig spratt och tänkt hur det skulle vara med en fyra. En liten bebis nu när alla är så stora. Men nej tack, vill inte och får inte plats.

Idag lagade jag korvstroganoff till barnen och halloumi stroganoff till mig. Hade velat att barnen äter vegetariskt med ett par ggr i veckan men just halloumi gillar dom inte. Jag har igen varit sjuk, sen söndags. Mådde riktigt jävla skit i måndags, halsen igen och har knappt kunnat prata eller svälja, huvudvärk och feber. Hade samma sak för knappt två veckor sen. Känner mig konstig i halsen.

Imorgon ska jag jobba och på fredag ska Charlie opereras igen.

Nu ska jag sova så god natt! /Janine

annons