André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Plötsligt så stod hon där i vardagsrummet

Då var det lördag igen och imorgon börjar äntligen barnveckan. Men redan igår fick jag riktigt trevligt besök när en glad Ella plötsligt stod i vardagsrummet efter att ha smugit in genom altandörren som stod öppen. Ella och Ida skulle egentligen till affären men det slutade med att Ida fick cykla dit själv. Ella skulle bestämt stanna kvar här och leka istället och det fick hon med glädje. Ella som inte hade sett sitt nya möblerade rum studsade runt som bara hon kan och kramade om allt hon såg, till och med dammsugaren som fortfarande stod kvar där inne. Fast mitt förslag med att sätta upp lite fler tavlor eller hyllor på väggarna gillade hon inte riktigt. Hon tycker nämligen inte om min slagborr, så vi kom överens om att jag får fixa det när hon inte var här hemma. Så det får nog bli dagens projekt samtidigt som all tvätt ska vikas in, lägenheten ska städas och matlådor ska lagas inför veckan. Välkommen till föräldralivet!

DSC_0025

Men först och främst ska jag unna mig en promenad med kameran i det soliga vädret för att vakna till i huvudet. Kan vara ganska nyttigt då det är många tankar som springer runt där inne just nu. Har faktiskt ett inlägg på gång om alla tankarna också, men det får ni ta och läsa en annan dag i ett helt annat inlägg.

Nu blickar vi istället framåt till nästkommande vecka där jag under måndagen har ett nytt möte tillsammans med arbetsförmedlingen för att reda ut en del frågetecken samt se hur vi ska ordna ett jobb åt mig så snabbt som möjligt. Veckan är dock ganska oplanerad förutom att Ella´s farmor kommer upp under torsdagen tillsammans med hennes sambo. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra om dagarna, har dock funderingar kring att träffa någon ny person. Gärna en pappa som också gått igenom en depression, så om du känner dig träffad så ser jag gärna fram emot en kopp kaffe och massa snack. För jag sa väl att du också måste gilla kaffe? Det är verkligen ett krav, haha.

 Kontakta gärna mig via [email protected] om du känner dig träffad.

Espresso Shot (2)

En reaktion på ”Plötsligt så stod hon där i vardagsrummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *