André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Från botten till en ljusare framtid

Sol, sol, sol!

Dagen har verkligen levererat otroligt mycket energi till tack vare den blåa himlen och den starkt skinande solen som värme både min själ och kropp. Så idag fick jag äntligen påfyllning av energi och tog vara på den på bästa vis. Blev först en storstädning av lägenheten innan jag tog mig en långpromenad för att hämta Jonas bil då han ville ha skjuts hem från jobbet. Hade det varit igår så hade jag gömt mig under täcket och låtsats som att mobilen inte plingade till när han skrev. Så om man ska jämföra gårdagen med idag så är det verkligen som dag och natt då gårdagen var fylld av ångest och nederlag medans dagen idag har varit en dag att minnas.

I want you back

Humöret har verkligen varit på topp idag och jag fick äntligen brev från psykiatrin som skrev att jag nu är helt utskriven därifrån och skickas vidare till primärvården. Äntligen lämnar jag den skiten bakom mig, har ändå inte en enda bra upplevelse därifrån och kan nu blicka framåt med min behandling via primärvården. Hoppas det inte tar två månader till nästa besök bara som med psykiatrin. Så med dom bakom mig nu så blickade jag framåt då jag känner att jag måste börja få mer rutin i min vardag. Så jag beslutade mig för att ta kontakt med en gammal vän som jobbar på arbetsförmedlingen och som hjälpte mig att skriva in mig där och få ett möte med en handläggare redan nu på måndag. Mitt mål just nu är en 50 % tjänst, var som helst där jag får komma ut och träffa människor och jobba med min sociala fobi samt få en fungerande vardag. Okej, det kan vara skönt som dessa soliga dagar att bara ligga på altanen och steka i solen, men vad får jag ut av det? En bränna som håller sig i några dagar då snön säkert kommer börja falla ner i vårt avlånga land om någon månad. Så jag tjänar inget på att bara vara hemma och slöa trots att jag har behövt de tidigare för att kunna bearbeta mina problem, men ett av mina största problem just nu är att jag inte fått tillräckligt med hjälp så jag får helt enkelt försöka med mina egna idéer för att nå framåt i mitt mående.

Så nästa vecka kommer bli toppen med möte på måndag samt en spännande intervju på tisdag med tidningen Allers !

Lycka är ett jobb på insidan

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *