André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

På resande fot igen

Det börjar verkligen märkas att sommaren är här igen. Inte för att regnet vräker ner eller att myggorna tagit över vårat avlånga land, utan för att man knappt är hemma längre. Det har verkligen blivit en vana att lämna Sandviken så fort sommaren tar vid. Tror det är roadtrip känslorna som spökar i min kropp, det är ungefär som när våren tar vid för er singlar och alla vårkänslor sprakar i era kroppar.

Denna gång har färden tagit mig och Ella ut till vildmarken eller rättare sagt till Torsåker där Ella´s farfar bor. Här är det verkligen helmysigt, vi har nära till skog och fina badställen samt ett berg som kallas för Söderåsen. Söderåsen ligger 253 meter över havet med en utsikt över Gästrikland. Där finner man fina vandringsleder anpassade för alla typer av människor. Ella tycker mest om Trollstigen som man finner i början av leden, där får man hålla utkik efter snälla troll som är vackert målade på bergväggarna och även en källa med det godaste källvattnet. Så imorgon ska vi bege oss dit för en liten vandring innan vi tar båten ut på sjön för lite fiske.

Dagen idag har annars varit relativt lugn. Vi har mest lekt och stojat på farfars gård och busat med ankorna och hönorna. Det enda som fattas här nu för tiden är min gamla katt Busan som tragiskt nog gick bort förra sommaren. Ella saknar verkligen henne.. Men vi ska tjata på farfar att skaffa en ny katt som vi kan kramas med nästa gång vi kommer förbi. Men tror att vi kommer få tjata ganska mycket och om inte tjat hjälper så får vi ta fram våra söta valpögon. Vem skulle kunna motstå det liksom?

DSC_1328

Nu är det snart dags att välja ett nytt avsnitt av P3 dokumentär och luta sig tillbaka i sängen och bara vila. För jag har fortfarande inte återhämtat mig efter dom hektiska dagarna som var i början utav veckan.

Ha nu en fantastisk helg, för det ska vi ha!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *