André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Idag är det din dag!

Tro det eller ej, men jag klarade mig faktiskt till bussen helt utan problem. Eller jo, det blev lite stressat när cykeln valde att få punktering på bakdäcket.. igen! Men jag hann fram i tid trots lite stressig morgon där hemma. Hann endast få i mig 1 kopp kaffe innan det var dags att bege sig mot resecentrum.

Så var det bara cirka en timme kvar till Stockholm central och ångesten har börjat komma fram igen. Nu ska jag istället plågas av massa tankarna i huvudet samt beblandas med massor av stressade människor nere i tunnelbanan. Men ska försöka att koppla bort allt och se det roliga som händer idag. Philip Johan Lundberg tar ju faktiskt studenten och det ska vara en glädjens dag! Min lilla systerson som jag har vaggat i min famn kommer ut i vuxenlivet idag. Är så otroligt stolt och glad över att han klarat sig igenom allt som han gjort och han visar att han är en sån stark människa. Det går verkligen inte med ord att förklara hur stolt jag är! Jag får låta glädjetårarna visa det när han springer ut idag.

Nu ska jag luta mig tillbaka i sätet och slå på högsta volym i öronen och stänga av allt som har med omvärlden att göra.

IMG_8089

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *