André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tusen tankar

Då ligger man här i soffan under ett varmt täcke efter en lång dag. Dagen till ära har namnligan varit min födelsedag, men helt utan firande. Känns som man börjar komma upp i den där åldern när man slutar fira och bara önskar att man kunde bli yngre istället. Är det de här som kallas åldersnoja? Haha..

IMG_6315


Men dagen har varit super ändå. Hade lite seriemarathon med mig själv under förmiddagen innan det var dax att hämta hem min prinsessa från förskolan. Ella och hennes bästa tjejkompis hade gjort ett paket åt mig under dagen med bland annat en pärlplatta och en superfin teckning. Dom är ju för underbara dom små krabaterna! Väl hemma så skulle det bakas chokladbollar och jag fick absolut inte hjälpa till, för det var nämligen Ella som skulle göra allt själv till mig. Hon gör mig så lycklig, tänk att hon är min! Kvällen avslutades med grillat till middag och en lång sagostund under täcket.

Så nu sover Ella och jag ligger här och tänker. Tänker på allt som har med livet att göra. Allt från det som gör mig lycklig och det som får mig att må dåligt. Men det är väl så en depression är..

Men jag får ändå vara glad för all kärlek jag får från mina nära och kära. Ni gör att jag orkar ta mig upp ur sängen på morgonen och få ett leende på läpparna.

Espresso Shot (2)

2 reaktioner på ”Tusen tankar

    1. Tack snälla Dennis! Du har en grymt bra blogg du med och väldigt roligt att följa den 🙂 Ha det bäst Dennis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *