André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En gnutta hopp om ett bättre mående

Det har börjat att vankas ljusare tider i både mitt liv och på andra sidan fönstret där jag sitter just nu. Vädret ute bjuder verkligen på en av sina bästa dagar på länge och det är snart dags att klä på sig ytterkläderna och bege oss ut på en promenad till min kära vän Jonas. Man måste verkligen ta vara på dessa dagar och trotsa depressionen för att bege sig ut och få en till gnutta hopp om ett bättre mående.

Jag är nu inne på min tredje månad efter dos-höjningen av medicinen och har börjat känna av en liten skillnad. Trots att kosten är rent utsagt klapp-kass så orkar jag lite mer än vanligt och vissa saker har blivit lite lättare att ta sig igenom. Men med bättre kostvanor och mer rutiner så tror jag att jag snart ska vara på benen igen och funkar relativt normalt. Men frågar kvarstår fortfarande hur jag ska lyckas ta tag i kosten.. Under denna vecka så gick det tre dagar där jag endast drack kaffe och åt två mackor. Matlusten är som bortsprungen och orken att träna finns inte där. Det är för dåligt och även om jag har matlådor klara så går det liksom inte att få till den där rutinen med frukost, lunch och middag.

Espresso Shot (2)

3 reaktioner på ”En gnutta hopp om ett bättre mående

    1. Ja det stämmer. Just nu har jag slutat med min gamla medicin och väntar på utredning från psyk för ny medicinering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *