André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

En vinterdag att minnas

Gårdagen spenderades mest ute i den vackra vintermiljön här ute på landet. Ella som har blivit en mästare på att kasta snöbollar jagade runt mig som en tok under förmiddagen innan det var dags för en fika hos min moster.

DSC_1458 DSC_1436 DSC_1386 DSC_1368

Där studerade vi fåglarna som åt fågelmaten utanför fönstret, vi såg bland annat domherrar, blåmes, talgoxe och en väldigt fin nötskrika. Tyvärr så hade jag inte systemkameran med mig så jag kunde inte ta någon fin bild på dom. Men när vi väl hade kommit in till farfar igen så fick vi syn på fem stycken rådjur som stod och åt utav de frusna äpplena som ramlat ner från äppelträdet. Ella tyckte det var väldigt roligt och stirrade sönder dom genom fönstret medans jag försökte smyga mig fram på altanen för att ta en bild.

DSC_1329

Kvällen spenderades mest framför barnkanalen innan det var dags för att läsa en bok, sjunga en massa sånger och sedan till slut somna. Efter att Ella hade somnat så hann jag med ett glas vin med farsgubben innan jag själv blev för trött och gick och la mig. Blev en riktigt trevlig dag som jag kommer minnas länge.

DSC_1346

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *